Lindex by Malina

Lindex by Malina

30. apríla 2019, Lindex, By Malina, kolekcia, leto 2019

Sponzorovanej odkazy:

Lindex nás svojou novou dizajnérskou kolaboráciou pozýva do sveta plného vzorov a farieb, v ktorom žije švédska módna značka By Malina. Spoločne s týmto obľúbeným reťazcom stvorili úchvatnú letnú kolekciu, s ktorou bude váš krok do nového obdobia tak štýlový a originálny, ako len môže byť.

Vo víre potlačí

Spoločnosť By Malina patrí k pomerne novým počinom. Vznikla v roku 2010 pod vedením návrhárky Maliny Ek Andren a módny nadšenci majú túto švédsku značku zrejme spojenú s jej ikonickým kúskom – hodvábnymi maxi šatami z prvej kolekcie. Ďalším typickým znakom By Malina sú pestrofarebné potlače a aj vďaka nim sa teraz značka radí k plnohodnotným módnym firmám. "Sme veľmi hrdí na našu spoluprácu so značkou By Malina. Veľmi sa nám páči umelecký výraz značky By Malina s farbami a potlačami. Máme pocit, že nové prístupy ku škandinávskemu dizajnu a radosť z umeleckých vyjadrení našim zákazníkom vyhovujú. Spoločne sme vytvorili perfektnú letnú kolekciu s krásnymi plavkami, ktoré budú sedieť rôznym postavám, a tiež slušivými a praktickými odevmi, ktoré môžete nosiť na pláži aj na letných večierkoch, "uvádza Madelene Ullbro, manažérka dizajnu a nákupu z oddelenia spodnej bielizne spoločnosti Lindex.

Plavky a doplnky od Maliny

Spoločná kolekcia Lindex By Malina v sebe spája vedomosti a inšpiráciu zavedenej značky Lindex a osobitosť a originálne umelecké poňatie návrhárky Maliny Ek Andren. Vznikol tak rad, ktorý svojimi designami bude baviť a umožní oživiť šatník netradičnými, avšak veľmi nositeľnými kúskami. A na čo všetko sa môžete tešiť? K dispozícii bude 26 odevov vrátane plaviek a doplnkov v žiarivých farbách a potlačiach. "Keď ma zo spoločnosti Lindex oslovili, či by som mala záujem o spoluprácu, bola som veľmi polichotená. Značka Lindex pre mňa bola vždy mojou obľúbenou a veľmi ma ich úsilie o posilnenie úlohy žien potešilo. Veľa som sa toho vďaka tejto spolupráci naučila a v jej priebehu sme si vymenili veľa znalostí. Z výsledku som veľmi nadšená, "hovorí Malin Ek Andren, zakladateľka značky By Malina.

Foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.