Už máte nové plavky? Plážová sezóna klope na dvere!

Už máte nové plavky? Plážová sezóna klope na dvere!

26. apríla 2019,

Nevadí, že letnú dovolenku ešte nemáte naplánovanú. Najlepšia chvíľa na výber trendy plaviek je práve teraz. Premýšľate, v čom tento rok stráviť leto? Poďte sa s nami pozrieť na plavkové trendy roku 2019 a vyberte ten pravý kúsok, ktorý vám skráti čakanie na prázdniny.

Sezóne jar/leto 2019 dominuje žltá farba, a to nie len tak hocijaká. Egg-yolk yellow, tzn. odtieň vaječného žĺtka sa stal hlavnou farbou rady významných módnych značiek a nesmie preto chýbať ani na plavkách. Pokiaľ chcete zažiariť a skúsiť niečo nové, vyskúšajte jemne žlté plavky.

Zvierací inštinkt, kocky a geometria

Zbesilý návrat k zvieraciemu potlači sa týka snáď úplne všetkého. V zime kraľoval kabátom a čižmám, na jar sa objavuje na topoch, sukýnkách a samozrejme i plavkách. Môžete staviť na zebru či leoparda v klasických farbách, ale i napríklad v červenej, zelenej a ďalšej netradičnej farbe. Rovnako ako vlani sa nemusíte báť najrôznejších geometrických vzorov, kociek, bodiek či trebárs prúžkov.

Etno plavky a batika? Prečo nie

Pre tých najviac odvážnych je tu šialený trend, pestrofarebné, šialené etno plavky a batika. Možno máte pocit, že sa hodia len pre mladšie generácie, ale nie je to pravda, stačí to len neprehnať – kombinácia čierneho spodku a farebného topu sa hodí pre akýkoľvek vek!

Šnúrky a viazanie vo výstrihu

Aj tento rok módni návrhári pracujú so šnúrkami, šnurovaním a viazaním vo výstrihu, na bokoch či trebárs na chrbte a nie je divu, tento preverený trend totiž pristane každému! Vytvorí to krásny dekolt aj tam, kde príroda nebola štedrá, alebo odvedú pozornosť od partií, na ktoré upozorňovať nechceme. Vyzerá to sexy u crop topov, prekríženie môže byť aj u nohavičiek.

Ak sa rozhodnete pre jednodielne plavky, možnosť experimentovať je ešte väčšia. Šnurovanie navyše môžete skombinovať s rafinovanými prestrihmi – jednodielne plavky totiž nemusia mať o mnoho viac látky ako tie dvojdielne!

Optické čaro? Stavte na opasok

Máte pekný úzky pás a potrebujete ho zvýrazniť? Potom si kúpte jednodielne plavky s trendy opaskom! Pásikom ale môžete zvýrazniť aj boky, alebo opticky predeliť postavu. Pokiaľ máte štíhle nohy, stavte na vysoko vykrojené plavky. Pásik môže byť aj u bikín, väčšinou síce len ako látkový prúžok látky, ale aj tak to vyzerá skvele.

Premeňte sa v romantickú kvetinku

Kvetinový vzor je evergreen, ktorý zo sveta módy nikdy nezmizne. Pokiaľ máte kvetované plavky v skrini, vytiahnite ich aj tento rok. Víťazí hlavne tie, ktoré sú pestrofarebné a strakaté!

Autorom článku je Inzercia. Článok nájdete v kategórii plavky.