Novinky značky s.Oliver Fashion Men na jar 2019

Novinky značky s.Oliver Fashion Men na jar 2019

24. apríla 2019, Novinky, pánske oblečenie, pánska móda, značky s.Oliver, Fashion Men jar 2019

Sponzorovanej odkazy:

Nemecká značka s.Oliver si pripravila tento rok pre mužov exkluzívne kúsky v nových jarných kolekciách 2019. Pre mesiace marec, apríl a máj 2019 sú to príma farebné kúsky plné jarného elánu a pohody.

Pánske Must have je tu!

Značka s.Oliver mužom prináša štýlové kúsky, ktoré možno skvele variabilne kombinovať. Páni si tak môžu vytvoriť mnohý outfit, ktorý bude neopakovateľný a štýlovo pohodlný.

This is my jungle

Kolekcia s.Oliver ponúka mnohé šik casual kúsky, medzi ktorými dominujú farebné džínsy a tričká, výrazne sú vidieť tiež motívy džungle a safari. Look možno jednoducho aj vtipne a nevšedne prepájať a nakombinovať si tak vždy niečo podľa aktuálnej nálady. Páni tak získajú vždy autentický a svoj originálny look.

American Streetwear

Kolekcia Q / S designed by Men sa potom zameriava na denimové nohavice v destroy a spraných verziách. Rôzne štýly džínsov dopĺňajú skvele cool tričká, mikiny, košele a tielka s ležérnymi svetrami a dohromady tvoria pohodové casual outfity vhodné kamkoľvek, ale predovšetkým do divočiny mesta.

Pánska ponuka na jar 2019 nezaprie akúsi pohodovosť a inklináciu k neformálnosti a casual štýlu aj strihu, ako je pre túto značku príznačné a charakteristické.

s.Oliver

Značka patrí dnes ku svetovo známym výrobcom oblečenia, ktorý má za sebou dlhú históriu. Bola založená v roku 1969 Berndom Frierem v bavorskom Rottendorfe. Stále predovšetkým rodinná firma sa zameriava na výrobu dámskej a pánskej módy, ale aj oblečenia pre deti, alebo módnych doplnkov. K tomu boli časom pridané aj parfumy a okuliare.

Názov s.Oliver bol inšpirovaný románom Oliver Twist od Charlesa Dickensa. Najprv si rodinná firma otvorila malý butik, ale dnes už je značka známa po celom svete. Dve stovky predajní značky s.Oliver nájdete dnes aktuálne v Beneluxe, na Slovensku, v Česku, Švajčiarsku, Poľsku, Rakúsku, Španielsku. Chorvátsku a Grécku, alebo v Taliansku a tiež v Kanade.

Ich výrobné kapacity sú rozosiate v mnohých krajinách – nielen v Európe, ale aj v Číne, Turecku, Indii, alebo Hongkongu.

Zdroj foto: s.Oliver

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.