Baldinini: Talianska obuv, ktorú nosí svet

Baldinini: Talianska obuv, ktorú nosí svet

16. apríla 2019, Baldinini, obuv, luxusná obuv, dámska obuv, pánska obuv

Sponzorovanej odkazy:

Baldinini je luxusná značka talianskej obuvi. A hoci je na trhu veľmi dlho, stále je v kurze a stále rovnako precízna, kvalitná a originálna.

Baldinini je tu od roku 1910, kedy rodina založila v San Mauro Pascoli obuvnícku firmu a začala vyrábať exkluzívnu obuv na zákazku, a to výhradne ručne. Gimmi Baldinini je predstaviteľom už tretej generácie rodiny týchto obuvníkov.

Remeselný um a precíznosť spracovania

Dnes sú tieto ručné remeselné zručnosti stále rovnako dôležité ako kedykoľvek predtým a sú prepojené mnohými početnými tvorivými skúsenosťami, ktoré boli mnohokrát inšpirované svetovou kultúrou.

O sto rokov neskôr

V súčasnosti, teda o sto rokov neskôr a s miliónmi párov topánok pod pásom, má spoločnosť Baldinini viac ako stovku vlajkových obchodov po celom svete v tých najzaujímavejších módnych mestách.

Výrobný proces aktuálne zamestnáva vyše 250 vysokokva­lifikovaných pracovníkov. Značka Baldinini patrí medzi najuznávanejšie módne značky obuvi na svete, ktorú sledujú aj najväčšie módne ikony. Baldinini priťahuje pozornosť celého sveta.

Dvadsať rokov na slovenskom trhu

Spoločnosť Baldinini SK, pôsobí na slovenskom trhu už 20 rokov. Kto sa rád nechá rozmaznávať a uvedomuje si, že topánky sú našou vizitkou, môže v Baldinini butikoch maximálne uspokojiť túžbu po topánkach, ktoré sa nosia po celom svete.

Topánky Baldinini sa už dávno stali symbolom. Pre niekoho luxus, ale pre všetkých sú predovšetkým symbol pohodlia a elegancie. Špičkový dizajn, nevšedné materiály a šikovnosť talianskych obuvníkov je odovzdávaná z otca na syna celých sto rokov. Tomu sa hovorí tradícia!

Nie je to len o topánkach

Ale aby sme výrobkom a produktom Baldinini nekrivdili – nie je to len o topánkach. Sú tu už aj módne doplnky, ktoré značka ponúka. A tak v butikoch nájdete aj kabelky, pánske aktovky, opasky a detskú obuv, šperky, okuliare, ale aj kozmetiku. Viac informácií hľadajte na Baldinini.cz.

Zdroj foto: Baldinini

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.