Lindex predstavuje koncept Váš šikovný šatník

Lindex predstavuje koncept Váš šikovný šatník

15. apríla 2019, Lindex, značka, dámske oblečenie, módne oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Švédska módna značka Lindex spúšťa koncept Váš šikovný šatník. Pomocou tohto dlhodobého konceptu chce viesť svojich zákazníkov ku zodpovednému nakupovaniu a inšpirovať ich k vytvoreniu udržateľnejšieho šatníka, a teda k používaniu všetkých kusov oblečenia.

"Mnoho ľudí používa len malú časť svojho šatníka, čo nie je udržateľné. Ako významný hráč v módnom priemysle chceme prevziať zodpovednosť a robiť všetko pre to, aby sme na túto situáciu mali pozitívny vplyv. Našou snahou je, aby mal každý zákazník vo svojom šatníku oblečenie, ktoré sa mu skutočne páči, dobre sa o neho staral a často ho nosil. Prostredníctvom konceptu Váš šikovný šatník chceme zákazníkom uľahčiť hľadanie vlastného osobitého štýlu a vytvorenie chytrého šatníka. Pretože keď nájdete svoj štýl, je jednoduchšie vytvoriť si funkčný a využiteľný šatník. "Hovorí Pia Ekholm, manažérka dizajnu a nákupu v spoločnosti Lindex.

Koncept Váš šikovný šatník

Má zákazníkom pomôcť v troch krokoch, ktorými sú nájdenie dobre padnúcich modelov a obľúbených farieb aj pridanie ďalších špeciálnych kúskov, ktoré zákazníkom robia radosť. Prostredníctvom rád od štylistov pre vytvorenie rôznych kombinácií a ďalších módnych tipov chce spoločnosť Lindex inšpirovať svojich zákazníkov a povzbudiť ich, aby našli svoj vlastný štýl.

Tento koncept slúži na to, aby viedol zákazníkov ku zodpovednému nakupovaniu a vytvoreniu múdrejšieho šatníka. Šikovný šatník je jedným zo spôsobov, ako urobiť každodenný život udržateľnejší, stráviť menej času pri výbere oblečenia, a vyhnúť sa tak frustrácii. Kolekcia teraz v predajniach Lindex Česká republika a na Lindex.com .

Lindex

Patrí k popredným európskym módnym reťazcom a prevádzkuje cca 475 obchodov v 17 krajinách. Obchodným konceptom firmy Lindex je ponúkať inšpiratívnu a dostupnú módu ženám, ktoré sa o ňu zaujímajú. Sortiment firmy pozostáva z niekoľkých rôznych konceptov dámskej módy, detskej módy, spodnej bielizne a kozmetiky. Päťdesiat percent produktov firmy je vyrobených z obnoviteľných zdrojov a Lindex sa zaviazal, že do roku 2020 to bude plných 80%. Lindex je súčasťou skupiny Stockmann registrovanej vo Fínsku.

Zdroj foto: Lindex

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.