Armedangels, štýlovka do každého počasia

Armedangels, štýlovka do každého počasia

31. marca 2019, Armedangels, nemecká značka, módne oblečenie, dámske oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Značka, ktorá chce zachrániť svet. Taká, ktorá využíva materiály v bio kvalite. Tá, čo nepoužíva žiadne chemikálie, palmový olej a bojuje proti masovej výrobe zotročenými deťmi. Taká, ktorá sa snaží o krásny svet okolo nás. To je Armedangels!

Armedangels je nemecká značka, ktorá bola založená v roku 2007. Jej zakladateľmi sú Anton Jurina a Martin Hofeler. Značka vyrába oblečenie a doplnky z eco-friendly bavlny, ktoré zakúpite v oficiálnom e-shope aj na stránkach obchodu Nila. Pražskí majú k dispozícii aj Nila kamenné obchody.

Fair trade streetwear

Táto značka si kladie za cieľ vyrábať módne streetwearové oblečenie z certifikovanej bavlny fair trade. Svojim ekologickým zmýšľaním sa dostala do povedomia médií v celej Európe. Nemecká tlač nazvala značku ako „ekologických bojovníkov za záchranu sveta“. Okrem toho ju tiež zaradila medzi osobnosti sveta ako je Natalie Portman či Leonardo DiCaprio.

Bavlna vo fair trade

Okrem výroby z bavlny vyrobenej na fair trade trhoch Armendangels myslia aj na reguláciu veľkej prepravnej vzdialenosti a s ňou spojené emisie Co2. Vo výsledku to znamená, že indickým farmárom, od ktorých získavajú bavlnu, dávajú väčšiu než minimálnu mzdu, a navyše im darujú jedno Euro z predaja každého kusu oblečenia.

Charitatívna spolupráca

Nie je tiež tajomstvom, že značka spolupracuje s charitatívnymi spoločnosťami. Napríklad Pratharm alebo Viva don Agua. V Armedangels sa angažuje známa a obľúbená nemecká herečka Cosma Shiva Hagen, ktorá pre nich fotí nové kolekcie.

Two hearts-One rhythm

V roku 2010 Armedangels nadviazali spoluprácu so známou top modelkou Evou Padbergovou a jej manželom Niklasom Worgtom, ktorí pod hlavičkou spoločnosti vytvorili novú módnu kolekciu Two hearts-One rhythm.

Svieža a mladistvá móda

Ako tu už zaznelo, značka vytvára oblečenie z kvalitnej bio bavlny a tiež je veľmi svieža a mladistvá. Každý kúsok oblečenia je veľmi jednoduchý ako strihom, tak farbami. Napriek tomu nie je nudný! Nájdete tu prúžky, krásne výrazné farby a zaujímavé strihy.

Nápady sú stále vylepšované, takže nenájdete rovnaký kus dvakrát. Keď pripočítame férovosť značky voči deťom a svetu celkovo, máme tu mladú, inovatívnu značku číslo jedna!

Zdroj foto: Nila

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Klára Zigová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.