Dámske jarné poblúznenie s KiK

Dámske jarné poblúznenie s KiK

23. marca 2019, jarná dámska kolekcia KiK, jar, dámske oblečenie, blúzky, šaty, bundy, saká

Sponzorovanej odkazy:

Nová jarná kolekcia dámskej módy značky KiK je doslova poblúznením jari. Je totiž plná kvetovaných vzorov a pestrých farieb, ktoré sa k jarnému obdobiu skvele hodia.

vesta 11 € a tričko 9 €; nohavice 11€ a tričko 4 €vesta 11 € a tričko 9 €; nohavice 11€ a tričko 4 €

Jar je za dverami, mohutne na ne klope. A preto je najvyšší čas sa naladiť do jarnej pohody. Na jar všetko kvitne, vonia a hýri farbami. Aj KiK teraz hýri. Pripravil novú kolekciu s názvom „Jarné poblúznenie“, ktorá všetky tieto pocity evokuje.

bunda 11 €, červená blúzka 9 € a džínsy 14 €bunda 11 €, červená blúzka 9 € a džínsy 14 €

Tiež sa už tešíte na teplejšie počasie, kedy budete môcť nosiť ľahké blúzky a šaty? Pripravte sa s Kikou na toto ročné obdobie štýlovo a zároveň v najväčšom pohodlí. KiK má pre vás pripravenú nálož blúzok, jarných búnd, alebo napríklad aj šiat. Nechýbajú však ani nohavice na doma, aby ste sa cítili jarno aj tam.

blejzer a džínsy oboje 14 € a tričko 4 €; šaty 11 €blejzer a džínsy oboje 14 € a tričko 4 €; šaty 11 €

Blúzky ponúka jednoduché ako jednofarebné, tak aj s kvetinovým vzorom. Preto ich môžete skombinovať prakticky s čímkoľvek. Skvele sa napríklad hodia k džínsom, ktoré má doma každý. A voi lá – máte nový outfit hotový!

tričká s volánom obe 6 € za kustričká s volánom obe 6 € za kus

Výber je naozaj veľký. Must have nová kolekcia bezpochyby bude kvetinová bunda, ktorá skvele zahreje pri prvých jarných dňoch. Šaty môžete v chladnejšom počasí skombinovať napríklad s ľahším sakom. A v neposlednom rade môžete siahnuť napríklad po slušivej veste v rôznych jemných farbách, ktoré oživia váš outfit ešte viac.

Vyberiete si svoj cool jarný look aj vy?

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a značky a značkové oblečenie.