Pure Muve od Reeboku je podprsenkou budúcnosti

Pure Muve od Reeboku je podprsenkou budúcnosti

2. marca 2019, Pure Muve, Reebok, podprsenka, športová pdoprsenka

Sponzorovanej odkazy:

Športujete? Beháte či chodíte do fitness klubu? A už ste o nej počuli? Jemný funkčný materiál, ktorý sa prispôsobí vášmu telu a vašim pohybom. Je ako vaša druhá koža. Tú jednoducho musíte mať! Predstavujeme vám revolučnú športovú podprsenku od spoločnosti Reebok menom Pure Muve!

V auguste roku 2018 priviedla spoločnosť Reebok na svet jednu perfektnú podprsenku, a vystavila ju na obdiv svetu. Na trh boli uvedené tri farby tohto skvostu. Oranžová, čierna a biela. Podprsenka je vhodná na akýkoľvek šport. Je zložená iba zo siedmich kusov látky sa skoro neviditeľnými švami. Prispôsobí sa pohybom vášho tela, takže sa budete cítiť úplne v pohode a uvoľnene.

V tomto roku, teda s číslovkou 2019, sa môžete tešiť na rozšírenie tejto krásavice, a to ako o ďalšie dve farby, tak aj o veľa veľkostí. Od februára je dostupná chladne sivá alias cold grey, a od prvého apríla vyjde na svet aj posledný variant podprsenky, a to vo výraznej tyrkysovej alias mineral mist. K dispozícii bude široké spektrum veľkostí, a to od XS až po XXL. Podprsenka Pure Muve bude mať na sezónu jar a leto 2019 rovnaké vlastnosti ako jej predchodkyňa z roku 2018.

Aké to sú?

  • Ventilačné vlastnosti – Vďaka perforácii prednej aj zadnej časti budete mať pocit príjemnej teploty a pohodlia.
  • Prirodzené tvarovanie – Vďaka do formy tvarovanej prednej časti a voľne strihaných bokov zase prichádza vytúžený pocit druhej kože.
  • Minimalizmus – Podprsenka je zložená iba zo siedmich jemne a hladko zošitých kúskov látky.

Podprsenka je v USA najoceňovanejšia a tiež online najpredávanejší kus oblečenia. Samozrejme je tiež jedným z najlepších počinov značky Reebok. Dostala aj šesť najprestížnejších ocenení od časopisov. Napríklad časopis Time podprsenku označil za jeden z najlepších vynálezov roku 2018.

Tiež sa umiestnila v časopise Popular Science na zozname najlepších noviniek roku 2018. Táto kráska je vôbec prvou na svete, ktorá sa ako podprsenka umiestnila v rebríčkoch takto prestížnych ocenení.

Cena podprsenky (od 62 € na Reebok.cz a u vybraných obchodníkov) je viac než prijateľná na to, kam až sa dostala. Videli ste niekedy nejakú podprsenku na stupňoch víťazov? Ja teda nie. Tak smelo do toho dámy! Teraz prišiel čas vyskúšať veľmi ceneného pomocníka k športovaniu! A je úplne jedno, či budete behať, jazdiť na bicykli alebo cvičiť aerobic. Ona je tu pre vás!

Zdroj foto: Reebok

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Klára Zigová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.