Športovo elegantný tip na túto jar? Vetrovky Pavla Berkyho!

Športovo elegantný tip na túto jar? Vetrovky Pavla Berkyho!

8. marca 2019, vetrovky Pavla Berkyho, módny návrhár, dlhá vetrovka, krátka vetrovka, farebná vetrovka, bunda, jarná bunda

Sponzorovanej odkazy:

Jar už mohutne klope na dvere, a tak je dobré vyvetrať jarné oblečenie a pripraviť ich na nosenie. Máte všetko, čo si jar žiada? Čo napríklad luxusnú vetrovku z rúk návrhára?

Tohtoročná jar sa ponesie v znamení ľahkých vetroviek. Tie sú ideálne do každého počasia, a navyše sú perfektne skladné, a tak ich ľahko zložíte do menšej tašky. Zakladáte si navyše na lokálnych značkách? Potom pre vás máme tip na bundy od módneho návrhára Pavla Berkyho. Ten ich v rámci svojej novej kolekcie začal vyrábať z padákoviny, ktorá je vysoko kvalitná, odolná a vydrží vám roky.

Farebnosť s rôznou dĺžkou

Padákovina je krásny priedušný materiál a príjemne sa nosí. Vetrovky sú v kurze a s touto designovkou urobíte parádu nielen na jar. Vetrovky od Pavla Berkyho dostanete dlhé a krátke, a to vo farbe bielej, čiernej, bronzovej, khaki s ružovými prvkami a v ružovej.

Ľahká, skladná a šik

Padákovina sa ťažko zháňa a jej obmedzené množstvo postupne dochádza. Medzi najväčšie výhody tohto materiálu patrí ľahkosť, jemnosť a poddajnosť, vďaka ktorým sa vetrovka úžasne nosí a je tak skladná, že ju môžete mať stále pri sebe pre prípad potreby.

Doplní každý look

Štýl vetroviek je klasický, unisexový a je štýlovým doplnkom k prakticky akémukoľvek outfitu. Každý kus je originál, šitý v malej produkcii, tlač je ručná pomocou pečiatok, presný vzhľad aj použitý materiál sa preto môže trochu líšiť.

Vyberte si tú svoju v obľúbenej farbe či dĺžke už od 199 €e-shope Pavla Berkyho .

Zdroj foto: Pavelberky.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie a módni návrhári.