Mint Market Olomouc zasnúbi módu s vedou

Mint Market Olomouc zasnúbi módu s vedou

4. marca 2019, Mint Market Olomouc, móda, módne doplnky

Sponzorovanej odkazy:

Príďte na festival módy a dizajnu, ktorý sa vôbec prvýkrát koná v Olomouci. A to konkrétne v olomouckej Pevnosti poznania, ktorá bude celý čas otvorená. Vďaka tomu si môže celá rodina prísť na svoje a spestriť si nákupy originálnych výrobkov návštevou zábavných vedeckých expozícií.

Mint Market Olomouc no1

  • Akcia sa koná v sobotu 30. marca 2019
  • Otvorené je od 11 hodiny do 18 hodiny
  • Vstup je bezbariérový a zadarmo

Mint Market Olomouc prebehne na adrese

  • Pevnosť poznania
  • 17. novembra 939/7
  • Olomouc

MINT Market má verných zákazníkov v Brne, Prahe aj rade ďalších českých miest. Návštevníkov priláka okolo päťdesiat predajcov oblečenia, šperkov, doplnkov, kozmetiky aj dobrôt. Je výnimočný tým, že podporuje lokálne českých výrobcov a originálny dizajn. Každý MINT Market má srdečnú a priateľskú atmosféru plnú zábavy. Návštevníci sa môžu tešiť na kombináciu zodpovedných nákupov a príjemného večierku, na ktorom nechýba ani Dj 's, kaviareň, ani skvelé vegánske občerstvenie Green Leaves. Akcia je prístupná úplne všetkým, vrátane mamičiek s kočíkmi, či handicapovaných.

"Pevnosť poznania je fascinujúci priestor. Nielen vedeckým centrom, ktoré v ňom sídli dnes, ale aj zaujímavou architektúrou a historickou atmosférou. Market bude obývať veľkú a malú sálu, kam bude vstup zdarma. Predpokladám, že väčšina návštevníkov neodolá a kúpi si vstupenku aj do interaktívneho múzea, "vyhlásil riaditeľ festivalu Zbyněk Hanko.

Trhy si užívajú nielen zákazníci, ale aj predajcovia. Preto sa na ne veľmi radi vracajú a nevadí im ani dochádzať do vzdialených miest. Napríklad ako Míša so svojou značkou šperkov Miska. "Som Brňačka a tu je MINT Market Brno niečo ako fenomén. Olomouc mi vyskočil pri prihlasovaní na brnenskú udalosť. Pretože nie je ďaleko a páčia sa mi priestory, kde sa bude odohrávať, potrebovala som byť pri tom. Rada si prejdem aj expozície Pevnosti poznania. Som zvedavá a nenechám si nič ujsť. Ale skôr dúfam, že sa za mnou ľudia zastavia napríklad len na kus reči a neostane mi na to čas, "uviedla Míša. Na festival so sebou privezie výber minerálnych, pletených Macao aj šnúrkových náramkov.

Rovnaké plány majú aj predajcovia kožených doplnkov valašskej dielne Končiny. "Asi ako každý dúfame, že na prehliadku nebude čas. Predávame ale s manželom dvaja. Keď bude chvíľka, radi sa vystriedame a expozíciu navštívime. Každý MINT: Fashion Market si užívame. Tešíme sa na inšpiratívne stretnutie so zákazníkmi aj ostatných predajcov. S mnohými sme sa za tie roky spriatelili, "oznámila majiteľka Tereza Ganzerová. Na trhy sa chystajú s opaskami, ale privezú aj novinku – dámske kožené peňaženky a úplne nový strih kabeliek.

Informácie nájdete na webe a Facebooku

Zdroj foto: Mintmarket.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módni návrhári a šperky a hodinky.