Páni hor sa do tričiek, alebo značkové tričko je cool!

Páni hor sa do tričiek, alebo značkové tričko je cool!

28. februára 2019, Queens, pánske tričká, tričko s dlhým rukávom, tričko s krátkym rukávom

Sponzorovanej odkazy:

Tričiek v pánskom svete nie je nikdy dosť. Ani s krátkym, ani s dlhým rukávom. A značkových tričiek tým skôr. Viete ale, čo frčí tento rok v roku s číslovkou 2019 vo sfére tričiek? Že nie? Nezúfajte – my vám to prezradíme!

Nielen pánske tričká sú trendovou záležitosťou takmer stále. Či už sú to klasické tričká, basic tričká, či potlačené tričká. A hlavne tie značkové. Medzi stálice a bestellery pánskych značkových tričiek patria bezpochyby tričká adidas a Nike. Ale mimo nich sú tu ešte iné svetové značky a lokálne brandy. Dáte sa zlákať našimi tipmi?

Patagonia M Patagonia M 's P6 Logo Responsibili Tee

Patagonia M 's P6 Logo Responsibili Tee

Je to pánske čierne tričko s krátkymi rukávmi od značky Patagonia s nenápadným bočným logom na hrudi a cool veľkým logom na zadnej časti trička. Tričko zo zmesi bavlny a polyesteru v pomere 50:50 sa príjemne nosí, skvele vyzerá a čierna je stále v kurze. Vyjde vás na 38 €.

Vans Warped Check SleeveVans Warped Check Sleeve

Vans Warped Check Sleeve

A na čiernej vlne sa povezieme ešte ďalej, a to s čiernym tričkom značky Vans s dlhými rukávmi . Čierne pánske tričko zo 100% bavlny a s dlhými rukávmi bude vašim príma spoločníkom pre mnohé príležitosti, páni. Má biele veľkoplošné print motívy na rukávoch a jemné logo v bočnej časti hrudi. Tričko stojí 34 €.

adidas Trefoil T-shirtadidas Trefoil T-shirt

adidas Trefoil T-shirt

A presedláme na bielu, ktorá je k čiernej krásnym protikladom. A rovnako ako čierna ladí s veľkou ďalšou farbou a možno ju kombinovať do zaujímavých cool outfitov. Toto biele pánske tričko s krátkymi rukávmi od značky adidas s logom na hrudi je vyrobené zo 100% bavlny a jeho cena je 32 €.

Daily Paper FangDaily Paper Fang

Daily Paper Fang

Nezvyčajné a veľmi originálne je biele tričko s dlhými rukávmi od značky Daily Paper. Jeho farebné a čiernobiele printy na rukávoch, chrbte a hrudníku zaujmú na prvý pohľad. Tričko je vyrobené zo 100% bavlny a stojí 70 €.

The North Face M SS Raglan Easy TeeThe North Face M SS Raglan Easy Tee

The North Face M SS Raglan Easy Tee

Je to biele pánske tričko s čiernymi krátkymi rukávmi od značky The North Face. Trendová čiernobiela kombinácia spolu s logami na hrudi a chrbte sú cool spojením. Tričko zo 100% bavlny vás vyjde na 36 €.

Nevybrali ste si páni? Na Queens.cz nájdete veľké množstvo ďalších cool kúskov!

Zdroj foto: Queens.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.