Louis Vuitton a nová generácia TAMBOUR Horizon

Louis Vuitton a nová generácia TAMBOUR Horizon

20. februára 2019, Louis Vuitton, kampaň, nová generácia hodiniek, hodinky Tambour Horizon

Sponzorovanej odkazy:

Luis Vuitton uvádza kampaň na novú generáciu inteligentných „prepojených“ hodiniek TAMBOUR Horizon. Kampaň má podobu krátkeho filmu, v ktorom sa objavia zaujímavé osobnosti zo štyroch rozdielnych oblastí: Sophie Turner, Justin Theroux, Urassaya Sperbund a Liu Haoran.

Film je koncipovaný ako cesta do vonkajšieho sveta aj do vnútra sama seba. Snívanie o ďalekých horizontoch a odvážnych expedíciách, o živote prežitom naplno, v každej minúte vychutnanie na maximum rámujú stretnutie so zaujímavými ľuďmi aj so sebou samými. V krátkom filme na nové chytré hodinky Tambour Horizon sa „krajina času“ formuje do všade prítomného kruhu. Kruh je tvar hojne zastúpený v prírode aj v architektúre; evokuje plynúci čas aj dizajn hodiniek a symbolizuje vzťah, ktorý všetky živé bytosti majú k svojmu vlastnému svetu .

Letmé momentky zo života, zachytené gestá a pohľady, obrazy evokujúce sny a zároveň hodnoty značky Louis Vuitton a chytrých hodiniek TAMBOUR Horizon. Hlavnú úlohu síce hrajú hodinky, ale vo filme sa objavia aj štyri osobnosti z radov priateľov a priaznivcov Louis Vuitton – Sophie Turner, Justin Theroux, Urassaya Sperbund a Liu Haoran – ktorých si značka vybrala pre to, čo vo svojom živote dosiahli.

Justin Theroux je americký herec, scenárista, režisér a producent v televízii, divadle aj vo filme. Preslávil sa rolou vo filme Mullholand Drive režiséra Davida Lyncha. Nedávno zažiaril v kritike ocenenom seriáli z produkcie HBO s názvom Pozostalí, kde hral v troch radoch. Seriál tvorcov Damona Lindelof a Toma Perrotta získal v roku 2016 cenu Peabody Award. Medzi ďalšie Therouxove filmy patrí Špión, ktorý mi dal kopačky, Maniak, On The Basis of Sex, Mute, Charlieho anjeli, Dievča vo vlaku, 's Angels, Girl on the Train, Rómami a Michele. Theroux je tiež jedným z tvorcov snímky Iron Man 2, Zoolander 1 & 2 a Tropická búrka.

Britská herečka Sophie Turner je verejnosti najviac známa ako Sansa Stark z obrovsky populárneho seriálu Hra o tróny, ktorý získal rad ocenení vrátane Zlatého glóbusu, SAG a EMMY, a ktorého ôsmy posledný rad bude mať tento rok na jar premiéru. Sophie následne hrala aj v ďalších celovečerných filmoch vrátane X-Men Apocalypse, a tento rok sa znovu objaví ako Jean Grey vo filmovom pokračovaní cyklu X-Men Dark Phoenix.

Urassaya Sperbund (prezývaná Yaya) sa narodila nórskemu otcovi a thajskej matke, a ešte ako stredoškoláčka sa stala modelkou. Jej modelingová kariéra ju priviedla k herectvu. Yaya si zahrala niekoľko hlavných postáv v populárnych thajských televíznych seriáloch. Herec Liu Haoran sa na filmovom plátne objavil prvýkrát, keď mal 17 rokov. Dnes je držiteľom niekoľkých čínskych filmových cien a stále viac sa angažuje v charitatívnych projektoch. Aj vďaka tomu sa stal príkladom pre mladú generáciu Číňanov.

Ďalšia slávna tvár, ktorá sa objaví vo filme, je Liya Kebede. Potom, čo ako modelka dobila celý svet, sa táto pôvodom Etiópčanka dala na dráhu herečky a filantropky. Zastupuje celý rad humanitárnych projektov a spolupracuje najmä so Svetovou zdravotníckou organizáciou.

O nových hodinkách TAMBOUR Horizon

Nová generácia inteligentných hodiniek TAMBOUR Horizon buduje na úspechu generácie predchádzajúcej. Prichádza s novým dizajnom aj novými materiálmi – napríklad leštenou bielou keramikou. Nechýbajú ani nové aplikácie (napríklad My Travel pre plánovanie vlakových a leteckých spojov a ubytovanie, alebo aplikácia Pollution či Agenda) aj nové vymeniteľné remienky. Nová generácia inteligentných hodiniek TAMBOUR Horizon ponúka ešte viac funkcií aj možností personalizácie.

Môžete si vybrať aj z niekoľkých variantov číselníkov, ktoré majú spoločného menovateľa: štýl Louis Vuitton. Hodinky TAMBOUR Horizon sa stanú každodenným užitočným spoločníkom svojho nositeľa – tým najlepším spojencom. Hodinky TAMBOUR Horizon, ktoré sa nesú v duchu cestovania a kreativity Louis Vuitton, ponúkajú úplne nový rozmer chytrých hodiniek.

Zdroj foto: Fotograf: Josh Olins; Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módne peklo, módni návrhári a šperky a hodinky.