Poznáte tajomstvo spojenia Pumy a hip hoperky Loly Plaku?

Poznáte tajomstvo spojenia Pumy a hip hoperky Loly Plaku?

12. februára 2019, Puma Nova GRL Power, Lola Plaku, dámske sneakersky, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Hviezda hip hopu Lola Plaku spolu so značkou Puma realizovali novinku šitú na mieru pre nežné pohlavie. Hviezda hip hopu Lola Plaku spolu so značkou Puma realizovali novinku šitú na mieru pre nežné pohlavie. Puma Nova GRL Power sú tu!

Hip hoperka Lola PlakuHip hoperka Lola Plaku

Globálna športová značka Puma a hviezda hip hopu Lola Plaku prinášajú nové exkluzívne sneakersky Puma Nova GRL Power. Lola sa stala súčasťou platformy Puma Co.creative a topánka Nova GRL Ppwer je jej prvou a premiérovou spoluprácou so značkou Puma.

Puma Nova GRL Power v odtieni Peach Bud-Pearl BlushPuma Nova GRL Power v odtieni Peach Bud-Pearl Blush

Hudobníčka Lola je známa svojím úsilím o posilnenie pozície mladých žien vo svete a novými teniskami vzdáva hold ženskej sile. Sama tiež dodáva, že táto kampaň je o budovaní sebaúcty, o seba objavovaní a o raste vlastnej osobnosti.

Puma Nova GRL Power vo farbe Black SurfPuma Nova GRL Power vo farbe Black Surf

Nová silueta topánky je inšpirovaná deväťdesiatymi rokmi, ušitá je z priedušného materiálu, ktorý prekrývajú kožené prvky. Nové sneakersky sú dostupné v dvoch farebných variantoch, vo výraznejšej modro čiernej Black Surf a jemnej dievčenskej ružovo pastelovej Peach Bud-Pearl Blush. Celý výrazne ženský vzhľad topánky dopĺňa vyšívaný nápis GRL PWR na jazyku topánky.

Obe varianty novej topánky budú dostupné od 14.2. na Puma.com. V Českej republike bude na Vemzu k dispozícii ružový variant Peach Bud-Pearl Blush. Na Slovensku bude topánka na predaj výhradne u predajcu Board paradise. Ďalšie farebné verzie novinky budú nasledovať v ďalších týždňoch.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.