Cartier v znamení okrúhlej a čiernej

Cartier v znamení okrúhlej a čiernej

5. februára 2019, Cartier, hodinky, šperky, luxusné šperky

Sponzorovanej odkazy:

Všetci fanúšikovia luxusného tovaru zbystrite! Ak ste pod stromčekom nenašli vytúžené hodinky, alebo si už vyberáte darček ku dňu Svätého Valentína, potom si nenechajte ujsť najnovší kúsok z dielne francúzskej značky Cartier. Tá sa totiž rozhodla rozšíriť obľúbenú kolekciu hodiniek Ballon Blanc a dala nový kabát ikonickému dizajnu hodiniek Ballon Bleu. A výsledok splní aj očakávania tých najnáročnejších!

Ozdobte zápästie s Cartier

Cartier sa počas dlhých rokov svojej existencie stal skutočným synonymom luxusu a majstrovskej zručnosti pri spracovaní aj navrhovaní nových modelov. Najnovšie dielo značky, hodinky Ballon Blanc, to všetko len potvrdzujú. Predstavujú elegantnú obmenu obľúbeného dizajnu hodiniek Ballon Bleu. Už na prvý pohľad pritiahnu pozornosť číselníkom s textúrou slnečných lúčov a ručičkami v tvare mečov. Nesprevádza ich však typická korunka s modrým kabošonom, ale niečo skutočne jedinečné – solitérny diamant, ktorý na hodinkách hľadajte v krivke na pozícii štvrtej hodiny.

Kam s hodinkami vyraziť?

Vhodne zvolený šperk v podobe hodiniek dokáže povzniesť každý outfit. Vysoko ženský model Ballon Blanc dodáva ženskému zápästiu dokonale elegantný vzhľad a zažiarite s ním na každej pracovnej schôdzke, dôležitej večere aj návšteve divadla. Popri tom sú však hodinky aj vhodným doplnkom k večernej róbe a oslniť s nimi tak môžete na plesoch a podobných príležitostiach. Skvele dokážu vyniknúť samostatne, ale samozrejme ich môžete spárovať aj s ďalšími šperkami. Podľa príležitosti či osobného vkusu si môžete vybrať z dvoch veľkostí – 26 mm a väčšie varianty 30 mm. Rozhodovať sa však môžete aj medzi dvoma farebnými variantmi – svetlou a tmavou, a len na vás záleží to, či okolie ciferníku budú zdobiť diamanty, alebo nie. Veľký dojem však urobí aj samotné puzdro vo farbe ružového zlata.

Foto: Cartier

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.