Boss Menswear: štýlovka na zimu

Boss Menswear: štýlovka na zimu

31. januára 2019, BOSS, pánske oblečenie, luxusné oblečenie, značkové oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

New York je nekonečnou studnicou inšpirácie pre mnohých umelcov a značky. A krásou, scenériami, ikonami alebo športovým duchom tejto betónovej džungle sa pre kolekciu jeseň / zima 2018/2019 nechala inšpirovať aj značka BOSS. Jej nový rad v sebe prepája kvalitné krajčírstvo, s ktorým sa BOSS preslávil, a trendom športového oblečenia. Ako tento mix pretransformoval do pánskeho oblečenia?

Šport v hlavnej úlohe

Inšpirácia svetom športu je zrejmá z každého kúsku. Nové looky nám predstavujú oversize topy okrem strihom krátkych tričiek, zúžené nohavice s atletickým vzhľadom, nechýbajú objemné bundy alebo prešívané nohavice z veľmi jemnej kože či kašmíru. Značka si však stále zachováva elegantné cítenie a vznikajú tak zaujímavé a kontrastné kombinácie. V kolekcii sa zároveň nezabúda ani na kvalitnú remeselnú prácu, ktorou sa vyznačuje, a jednotlivým kúskom tak nechýba punc výnimočnosti vďaka prepracovaným výšivkám, logám značky alebo iniciálkam HUGO BOSS. A to platí aj pre doplnky – na oversize čiapkach sú ručne vyšívané baseballové grafiky.

Farby v mene klasiky

Kým spojenie luxusu a športu pôsobí netradične a originálne, farebné ladenie kolekcie BOSS pre novú sezónu sa už nesie na klasickejšej vlne. Farebná paleta obsahuje tóny sivej, modrej, hnedej, belavej či námornícke okorenené odtiene koňaku a rozžiarené žltými akcentmi pre podčiarknutie športového ladenia. Tlmené a zimné farby sa potom vynímajú aj na ikonickom prvku značky – dvojradovom zapínaní, ktoré sa objavuje na kašmírovom kabáte alebo aj bundách, ktoré svojim dizajnom pôsobia naopak technickejšie. Lesk nylonových odevov v žltej a bielej potom dodáva pocit energie aj formálnejším kúskom.

Perfektné vďaka doplnkom

Na doladenie outfitov k dokonalosti značka BOSS využíva aj zaujímavé doplnky nesúce sa v duchu celej kolekcie. Nájdeme tu tak kožené topánky, ale aj mokasíny s kontrastnou, robustnou podrážkou alebo batohy spracované z kože.

Foto: BOSS

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.