Späť do formy: štýlovo a šik

Späť do formy: štýlovo a šik

30. januára 2019, KiK, športové oblečenie, funkčné oblečenie, šport, športové náradie

Sponzorovanej odkazy:

Od Vianoc už síce nejaký ten týždeň uplynul, ale vám sa ešte stále nepodarilo dostať svoje telo späť do formy? Nevadí! Poradíme vám, ako sa čo najrýchlejšie a najúčinnejšie zbaviť všetkých pozostatkov po cukrovinkách, zemiakovom šaláte a ďalších kalorických bombách. Základom je nájsť tú správnu motiváciu – možno sa chcete viac páčiť sama sebe či partnerovi, možno túžite urobiť viac pre svoje zdravie, alebo by ste radi obliekli tie upnuté šaty, ktoré vám tak dlho visia v skrini bez povšimnutia. Okrem toho vám však chuť na cvičenie dokáže navodiť aj nové športové oblečenie – napríklad od KiK.

Pohodlie na prvom mieste

Pri výbere športového oblečenia neklaďte dôraz len na jeho dizajn, ale zamerajte sa predovšetkým na funkčnosť a komfort, ktorý ponúka. Oblečenie sa snažte čo najviac prispôsobiť športovej aktivite, ktorej sa chcete venovať. Iný outfit sa hodí do posilňovne, iný na vonkajšie behanie. Dôležité je to predovšetkým pri výbere športovej podprsenky – od zvoleného športu by sa totiž mala odvíjať aj opora, ktorú poskytuje. Dizajnovú stránku veci však samozrejme tiež nemožno úplne prehliadať, pretože aby ste sa v oblečení cítili dobre, musí sa vám aj páčiť. Pri šírke súčasnej ponuky však nie je problém pekný vzhľad, praktickosť a zároveň skĺbiť s vhodnou cenou.

Základné vybavenie

Ak sa chcete dostávať do kondície aspoň zo začiatku doma, neminie vás nákup základných pomôcok. Medzi tie osvedčené patria nepochybne činky. Pre začiatok sa hodia ľahšie varianty. V Kiku však zoženiete aj ďalšie užitočné veci, s ktorými vás cvičenie bude baviť ešte viac – expandery na pretiahnutie a zahriatie, švihadlá, balančné podložky, športové karimatky, tašky či ďalšie vybavenie.

Cvičenie s deťmi

Či už ste si naplánovali športovú aktivitu s deťmi, alebo sa cvičeniu venujú oni samy, iste oceníte aj športovú kolekciu pre najmenších. Nechýbajú tu dievčenské legíny v modernom vzhľade ladiace so športovými mikinami a tričkami, chlapca zase poteší rad teplákov a tričiek z príjemného materiálu, ktoré budú baviť aj svojim dizajnom. Tak hurá na ihrisko!

Foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.