Hurá nakupovať: My Dear Clothing má novú kolekciu!

Hurá nakupovať: My Dear Clothing má novú kolekciu!

23. januára 2019, My Dear Clothing, kolekcia, pánske oblečenie, česká značka

Sponzorovanej odkazy:

Česká streetwearová značka My Dear Clothing sa v zime hlási s veľmi zaujímavými novinkami. Jednou z nich je celkom nová kolekcia Winter 2018, ktorá sa nesie v obľúbenom duchu „forever young“. Okrem toho ale značka pribrala aj nového kolegu, ktorý pomáha rozširovať sortiment značky, do ponuky pridala aj originálne doplnky, a navyše spustila vlastný e-shop!

My Dear Clothing je dostupnejšia!

Nielen aktuálnu kolekciu, ale celý sortiment značky My Dear Clothing si teraz môžete objednať na ich vlastnom e-shope. A navyše s výrazne priaznivejšou cenovkou! "E-shop sme si nadelili k piatym narodeninám. Vďaka tomu, že sme sa oslobodili od marže sprostredkovateľov, teraz všetko predávame za nižšie ceny ako v minulosti. Navyše sme tiež presunuli všetku výrobu kompletne do Čiech a na Slovensko, "vysvetľuje Zbyněk Štandera, návrhár značky.

Zima s puncom originality

Zimná kolekcia českej značky prináša celý rad trendového pánskeho oblečenia, ako sme zvyknutí. Nechýbajú tu prešívané páperové vetrovky, nevyhnutné mikiny aj manchestrové bundy a nohavice hlásajúce návrat na módnu scénu. Okrem toho bol však sortiment My Dear Clothing obohatený o nečakané novinky – porcelánové cibuľové taniere či kožené doplnky. "V kolekcii je takých viac vrstiev, ja tomu hovorím line. Máme tam basic line, kde sú tričká, mikiny, ponožky atď. Potom tam máme premium line, v ktorých sú prešívané páperové vetrovky, manchestrové nohavice a bundy, alebo napríklad porcelánové taniere s cibuľovým dekorom. Ako novinku ponúkame aj leather goods line od Martina Furch, ktorý ručne vyrába kožené doplnky a novo rozšíri tím My Dear Clothing, "opisuje Zbyněk.

Lookbook s hviezdnym modelom

U značky My Dear Clothing vždy očakávame tak trochu niečo naviac. Napríklad lookbook k novej kolekcii, ktorý nás ohromí na prvú dobrú. A ani tentoraz nás značka nesklamala. Prizvala si uznávaného anglického modela Loic Williamsa, fotografa Benedikta Renča a spoločne s pätnásťčlenným tímom vytvorili originálne video aj skvelý lookbook. "Ide zatiaľ o najlepší promo materiál, čo sme mali. Veľmi ďakujem celému tímu a dúfam, že to našich fanúšikov nadchne aspoň z polovice tak ako mňa, "hovorí s úsmevom Zbyněk. Chcete oživiť svoj šatník niečím českým, kvalitným a štýlovým? Potom choďte na e-shop www.mydearclothing.com .

Foto: My Dear Clothing

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii pánske oblečenie.