Multibags má A´Design Award Silver 2018

Multibags má A´Design Award Silver 2018

19. januára 2019, Multibags, A´Design Award Silver 2018, unisex tašky, Olina Francová, Jitka Arazimová

Sponzorovanej odkazy:

Značka Multibags dizajnérok Olin Francovich a Jitky Arazimovej znovu boduje, má na konte prestížne medzinárodné ocenenia A'Design Award Silver 2018. A teraz oslovuje Česko.

Multibag je názov, ktorý pre svoje výtvory museli autorky samy vymyslieť, pretože Čeština pre to, čo robia, jednoslovný názov nemá. Bolo by to niečo ako: batoh-kabelka-taška-lístoček-ľadvinka. Multibagy sa jednoducho v priebehu dňa môžu premieňať a meniť svoj vzhľad podľa potreby majiteľky, či majiteľa jednoduchým prepnutím, či previazaním koženého, alebo povrazového ucha.

A'Design Award Silver 2018

Po získaní prestížneho medzinárodného ocenenia A'Design Award Silver 2018 oslovuje teraz značka aj český módny trh. Na sklonku roku 2018 dizajnérky predstavili okrem ocenenej kolekcie Multibags Rebels aj svoju novú kolekciu „Multibags 5 in1“.

Čo je Mulibags?

Ako už napovedá názov, tieto Multibagy sa dajú nosiť minimálne piatimi rôznymi spôsobmi: ako batoh, taška cez rameno, či cross body, taška do ruky, či na predlaktí, kabelka, alebo lístoček. Vo vnútri multibagu je okrem karabínky na kľúče aj malá odopínateľná taštička, ktorá sa dá nosiť aj ako ľadvinka, alebo samostatná malá kabelka.

Skúste si to sami!

Po prezentácii si záujemcovia mohli všetko sami vyskúšať a ohmatať. A kto nestihol túto prezentáciu, môže po predchádzajúcej dohode navštíviť obe dizajnérky v ich ateliéri v pražskej Talianskej ulici a na vlastné oči sa presvedčiť, že zmeniť kabelku na batoh, či tašku nie je žiadne kúzlo.

Navyše si priamo na mieste môže zvoliť materiál a farbu z ponuky kvalitných hovädzích usní a tešiť sa na ten svoj originálny multibag šitý na zákazku.

Oslovili vás Multibags? Idete do nich tiež?

Zdroj foto: Multibags

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky a módni návrhári.