Limitka OFF-WHITE x RIMOWA pokračuje!

Limitka OFF-WHITE x RIMOWA pokračuje!

13. januára 2019, Limitovaná deice, OFF-WHITE x RIMOWA, kufre, batožina

Sponzorovanej odkazy:

Po výnimočne úspešnom debute z júna roku 2018 spojili spoločnosť RIMOWA a talianska streetwearová značka OFF-WHITE kreatívcov Virgila Abloha znovu svoje sily a prinášajú novú exkluzívnu kolekciu priehľadnej batožiny.

Značka OFF-WHITE si zakladá na ironickom prístupe k móde, čo dokazuje aj spolupráca so spoločnosťou RIMOWA. Forma vzniknutej batožiny síce vychádza z klasického polykarbonátového modelu RIMOWA Essential, kufor je však úplne priehľadný a pre zachovanie transparentného efektu mu chýba podšívka. Namiesto toho vnútorný priestor rozčleňuje zabudovaný systém Flex-Divider v čiernej, alebo bielej variante nesúci typické šípky a diagonálne pruhy OFF-WHITE.

Nechýbajú tiež bavlnené vrecúška s nápisom Miscellaneous pre jednoduché a efektívne balenie a obaly na kufre, to všetko v ladiacich farbách. Každý kufor je vybavený tichým systémom koliesok Multiwheel pre ľahkú manipuláciu pri cestovaní, TSA kombinačnými zámkami a exkluzívnym priehľadným polykarbonátovým puzdrom so sadou náhradných koliesok v oranžovej farbe. Novinkou je upevňovací popruh cez kufor vo výraznej, kontrastnej žltej farbe s nápismi.

Zámky a teleskopické rukoväte batožiny nesú nápisy odkazujúce k vizuálnemu jazyku značky OFF-WHITE a spoločne s transparentným dizajnom ponúkajú odľahčenú reakciu na súčasnú, až obsesívnu diskusiu na tému súkromia a anonymity.

Kolekcia bola uvedená na prvom ročníku festivalu Hypefest lifestylového on-line magazínu Hypebeast, konanom v newyorskom Brooklyne. Rad OFF-WHITE x RIMOWA bol odhalený v rámci špeciálnej inštalácie vo forme batožinového pásu nazvaného SEE THROUGH, ktorú navrhol Virgil Abloh a zhotovila newyorská kreatívna agentúra Something Special Studios.

Exkluzívny tretí kufor OFF-WHITE x RIMOWA pod názvom Personal Belongings vychádza z modelu RIMOWA Original a je vyrobený z hliníka. Limitovaný počet kufrov OFF-WHITE x RIMOWA je v predaji vo vybraných obchodoch RIMOWA a OFF-WHITE a tiež on-line na rimowa.com od konca roka 2018.

Zdroj foto: Rimowa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii cestovanie a dovolenky, doplnky a módni návrhári.