Ako na šik jar a leto 2019? S Boss inšpiratívne dámskou a pánskou kolekciou!

Ako na šik jar a leto 2019? S Boss inšpiratívne dámskou a pánskou kolekciou!

21. januára 2019,

Sponzorovanej odkazy:

V tejto sezóne sa BOSS pozerá do Kalifornie, kde sa inšpiroval pobrežnými mestami a modernými domami s výhľadom na Tichý oceán. Toto rozpoloženie s prekrytím pláží a metropolitného života, nám pre rok 2019 dáva novú čerstvú kolekciu jar a leto 2019, celú založenú na uvoľnenom dizajne atmosféry inšpirovanej voľnosťou, plážami a surfovaním.

Paleta farieb je chladná a vzdušná. Mäkká červenkastá a bledo modrá vychádzajú z farieb sartorského vína a námorníctva. K tomu je tu plno bielej ako príznaku blížiaceho sa leta po jari. Svetlá hnedá, oranžová a sýto žltá vnášajú do kolekcie farebnú bohatosť.

Strihy sú čisté

Pre pánsku i dámsku módu platí, že črty a strihy kúskov Boss zostávajú elegantné a čisté. Napriek tomu sú uvoľnené so zmäkčenými a ľahkými štruktúrami a vzdušnými látkami. Obleky sú vyrobené z bavlny, zatiaľ čo plášte z ľahkého nylonu a bundy majú nečakane ostré textúry, ako by boli vystavené kvapkám mora.

Ľahké sukne a saténové šaty

Presné záhyby sa objavujú na nádherne ľahkých sukniach, pričom blúzky a šaty sú z viskózy a saténu. Dokonca aj pletené oblečenie dostane letný dizajn vo forme svetrov z takmer priehľadnej pokrčenej pleteniny a látky s orezanými siluetami.

Pruhy a šnúrky

Ďalším novým kódom značky Boss sú v kolekcii pruhy a šnúrky. Nohavice a blúzky sa zaväzujú sťahovacími šnúrkami, zatiaľ čo vrchné odevy dokonale spájajú šport a sartorialismus, pretože sú vyrobené v neoprénovej vlne a bundy s kapucňou sú šité na mieru z lesklého nylonu.

Tvarované bundy sú dopracovávané ručne, opasky z nylonu a kože sú rezané a ručne šité ako patchwork na vrchný odev a šaty. Oblečenie je vyrobené s použitím neviditeľného okrajového švu, a pôsobí moderne a čisto.

Pánske looky sú doplnené pogumovanými teniskami, zatiaľ čo sandále pre ženy príjemne ľahké a využiteľné ako v meste, tak na pláži. A konečne tvár chráni široký okraj klobúkov a farebných slnečných okuliarov pred silným kalifornským slnkom. To je pánska a dámska kolekcia Boos pre jar a leto 2019.

Zdroj foto: Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a topánky, obuv.