Red Trend: Červená stále frčí!

Red Trend: Červená stále frčí!

13. januára 2019, Baťa, Red Trend, obuv, topánky, dámska obuv, čižmy

Sponzorovanej odkazy:

Zima nemusí byť farebne nudná, ale ponúka priestor to poriadne roztočiť! Zabudnite na čiernu, sivú a hnedú a dodajte svojmu outfitu farby. S odvahou rozhodne šetriť nemusíte a pre jedenkrát zvoľte napríklad aj výrazné topánky, tak ako to teraz velí značka Baťa s novou kolekciou Red Trend, ktorá, ako už názov napovedá, vzdáva hold jednej z najviac zvodných farieb vôbec – červenej.

V tónoch červenej

Je vašou parketou na ulici žiariť, alebo chcete aspoň pre raz vystúpiť z davu? Či tak alebo tak, nová kolekcia Baťa Red Trend vám urobí radosť. Nájdete tu topánky z červenej kože v mnohých rozmanitých štýloch. Radi vsádzate na ženskosť a tenké podpätky sú vaše? Potom vyberte členkové topánky s úzkou špičkou, ktoré doladia každé šaty aj sukňu. Chcete sa v zime nielen zahriať, ale zároveň držať krok s módou? Potom svoj zrak smerujte k vysokým čižmám po kolená s efektom nedbalého zhrnutia. Okrúhla špička a ich hrubšie podpätky navyše zabezpečia, že v nich bez problémov a v pohodlí vydržíte aj celý deň v práci.

Ku každému outfitu

Kolekcia Red Trend je navrhnutá tak, aby ladila so ženami vyznávajúcim takmer akýkoľvek štýl. Patríte k divám oslňujúcim nekonečnou eleganciou? Potom vyberte niektoré z vyšších či nižších topánok na úzkom podpätku a dolaďte nimi slim fit nohavice aj malé čierne sako. Je vašou doménou pohodlie? Potom obujte niektoré z členkových párov a oblečte svoje obľúbené džínsy! Červené topánky pozornosť priťahujú samy o sebe, ale niekedy sa dizajnéri rozhodli im ešte trochu pomôcť a dodali extravagancii ešte väčší dúšok. Nájdeme tu tak topánky na robustnom podpätku s trendovou vsádkou, ktorá je lemovaná blyšťavými kamienkami. Inokedy je doménou topánok výrazná spona na bočnej strane pri členku, ktorá odkazuje k trendu 90. rokov a zabezpečí, že budete na ulici naozaj neprehliadnuteľná. Naberte odvahu a vyžeňte zo zimných ulíc šedivosť aj vy!

Foto: Baťa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.