Street art v akcii: Puma x Bradley Theodore

Street art v akcii: Puma x Bradley Theodore

7. januára 2019, Bradley Theodore, Puma, kolekcia, streetwear, obuv, tenisky

Sponzorovanej odkazy:

Už viac ako 70 rokov tvorí Puma nielen funkčné a štýlové športové oblečenie, ktorým sa preslávila, aj streetwearová kolekcia, ktorá baví predovšetkým vďaka spolupráci s poprednými umelcami. Jednu takú, určenú pre nadchádzajúce obdobie jar / leto 2019, pred nedávnom predstavila a svoj podiel na nej vedľa nemeckej ikony nesie aj renomovaný umelec Bradley Theodore.

Puma x Bradley Theodore

Bradley Theodore a Puma už spolupracovali predtým a teraz na túto kolaboráciu opäť nadväzujú. Nová spoločná kolekcia pre jar a leto 2019 sa nechala inšpirovať street artom a umelec do nej vnáša svoj jedinečný rukopis. Každý kúsok kolekcie je nielen štýlovým kusom oblečenia, ale zároveň v sebe ukrýva aj symboliku vyjadrujúcu stav spoločnosti. Pozornosť priťahujú predovšetkým maľované lebky, srdcia či hashtag, ktoré odkazujú k súčasnej kultúre sebavyjadrenia aj komunikácie. Kombinácia klasického aj progresívneho štýlu Puma s ručne tvorenými grafikami Bradleyho Theodora tak tvorí dokonalý pohľad plný pestrých farieb a hravosti.

Pod taktovkou umelca

Bradley Theodore sa preslávil ako vizuálny umelec vďaka svojim nástenným maľbám zobrazujúcim predné módne ikony ako sú Kate Moss, Anna Wintour, Karl Lagerfeld či Coco Chanel. O jeho kvalitách svedčí aj spolupráca so značkami ako je Moët a Moleskine či s tenisovým turnajom US Open. Nie je tak divné, že jeho meno nesie aj jeden z typov tenisiek, ktoré nájdeme v spoločnej kolekcii so značkou Puma. Nesie názov Thunder Bradley Theodore a tvorí ju mäkká koža s kontrastnou podšívkou a podrážkou doplnenou neónovými linkami a symbolmi. Môžete dostať aj ďalšie typy, ako napríklad klasiku v podobe Puma Capri, ktorú zdobia línie pripomínajúce ťahy štetcom a výrazný nápis New York. Okrem topánok sa môžete tešiť aj na oblečenie a doplnky. Necháte sa zlákať bomberom s grafikou lebky, ľadvinkou či štýlovými mikinami v originálnom štýle umelca? Kolekciu môžete zakúpiť od polovice januára v obchodoch Footshop, Queens, Brands 24, Shooos či Super Keck.

Foto: Puma x Bradley Theodore

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a topánky, obuv.