Must Have dneška: Barbie tenisky

Must Have dneška: Barbie tenisky

2. januára 2019, Puma Suede Classic x BarbieNoDoll, kolekcia Suede, Puma, adidas, tenisky, sneakersky, limitovaná edícia, Barbie, bábika Barbie

Sponzorovanej odkazy:

Chcete do roku 2019 vykročiť štýlovo? A čo takto skúsiť Puma Suede Classic x BarbieNoDoll? PUMA predstavuje exkluzívne sneakersky s limitovanou edíciou bábiky Barbie!

Exkluzívne limitky inšpirované edíciou bábiky Barbie, to je niečo. Obsahuje všetko – šport, módu a popovú kultúru. To všetko je obsiahnuté v exkluzívnom spojení značky PUMA a Barbie®. Bábika Barbie je uznávaná ako pravá módna ikona po celom svete už od roku 1959, od Los Angeles až po Soul. Tento rok navyše bábika pridala do svojho šatníka novú kolekciu oslavujúcu ženy vo streetwear móde.

Kolekcia Suede

Značka Puma nezostala pozadu a vytvorila k oslave päťdesiateho výročia kolekcie Suede špeciálnu obuv a doplnky inšpirované práve ikonickou Barbie. Kolekcia predstavuje exkluzívny balíček tenisiek, ktorý zahŕňa aj samotnú bábiku. Nielen skalní fanúšikovia bábiky Barbie a značky Puma, ale aj ostatní fanúšikovia a milovníci limitiek budú určite z nových topánok nadšení.

Puma Suede Classic x BarbieNoDoll

Teniska Puma Suede Classic x BarbieNoDoll sa vyznačuje športovými líniami, ružovým logom a veľkou mašľou. Tieto detaily z extra sorty topánky robia takmer zberateľský predmet. Novinka je dostupná v malinovo ružovej, alebo čiernej farbe v špeciálne navrhnutej krabici.

Nové Puma Suede Classic x BarbieNoDoll tenisky sú dostupné v Českej republike od polovice decembra 2018. A to u predajcov Queens a Footshop v čiernom variante bez bábiky. A na Puma.com sú potom k dispozícii všetky produkty tejto kolekcie.

Online obchod Queens.cz má v repertoári ružové a čierne varianty bez bábiky Barbie. Tieto nízke dievčenské a dámske tenisky od značky Puma s pomenovaním Suede Classic x BarbieNoDoll kúpite v oboch prevedeniach za 108 €.

Avšak e-shop Queesn ponúka oveľa viac od značky Puma – od topánok, cez tričká, nohavice, tielka, bundy, čiapky až po batohy a módne doplnky. Pozrite na Queens.cz=182&did=­3] .

Ako vznikli dve popredné značky sveta?

Už doslova historický spor medzi Adim a Rudim Dasslerovými vyústil nakoniec do vzniku dvoch popredných športových značiek, ktorým teraz svet leží pri nohách. Kým Adi Dassler položil základný stavebný kameň značky adidas, jeho brat Rudolf Dressler sa vydal svojím vlastným smerom s Pumou.

Značka Puma budovala svoj ohlas predovšetkým na futbalových ihriskách. Postupne sa vypracovala aj k basketbalovej obuvi. Na začiatku 90. rokov prišla Puma s diskovým systémom, vďaka ktorému topánka perfektne priľne k nohe. A v posledných rokoch sa Puma vrhá do kolaborácie so zvučnými menami ako Rihanna a jej kolekcie Fenty x Puma, alebo Alexander McQueen.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.