Skrášlite si na Vianoce aj svoje nechty!

Skrášlite si na Vianoce aj svoje nechty!

19. decembra 2018, Marionnaud, laky na nechty, starostlivosť o nechty, nechty, kozmetika

Sponzorovanej odkazy:

Na Vianoce chceme byť krásne celé, od hlavy až ku končekom prstov. Z toho vyplýva, že upravené musia byť aj naše nechty. Máme pre vás preto tip, ako si s trochou času urobiť dokonale vyzerajúcu manikúru, ktorou očaríte nielen pri stromčeku, ale na každej návšteve počas sviatkov!

Zdravé nechty sú základ

Než prejdeme k výberu tej naj vianočnejšej farbe laku na nechty, je potrebné začať pri starostlivosti. Pri nechtoch je to ako s dekoratívnou kozmetikou – tá môže tiež vyzerať skvele len na pestovanej pleti. Začnite teda tým, že nechty dáte do poriadku, napríklad za pomoci nového radu z parfumérie Marionnaud s názvom Blossom My Nails. Tá obsahuje sedem prípravkov, ktoré prostredníctvom sily z prírody zabezpečia, aby boli vaše nechty pevné, zdravé, lesklé a nestrapkali sa. Ako prvý si urobte peeling kožtičky okolo nechtov, ktorú následne oživíte olejovým elixírom. Pokračovať môžete kokteilom vitamínov pre spevnenie nechtov v produkte My Nail Hardener, ktorý na nechte vytvorí ochrannú bariéru, vyživí ho a spevní, alebo s My Nail Glow Rescuer, ktorý sa postará o výdatný lesk. Pred použitím farebného laku nezabudnite na podkladovú bázu, ktorá zaistí nielen ochranu, ale aj dlhšiu výdrž upravenej manikúry. V kolekcii potom nechýbajú ani top coat dodávajúci nechtom oslnivý lesk.

Zažiarte farbami

Žiaria už vaše nechty zdravím? Potom môžete pristúpiť k tomu, aby oslnili aj farbami. Nielen červená a zlatá sa budú hodiť k blížiacim sa vianočným sviatkom, ale skúsiť môžete aj nezvyčajné farby v jemných aj sýtych odtieňoch. Veľa inšpirácií nájdete v kolekcii Urban Poetry z dielne Marionnaud, ktorá ponúka tóny lakov na nechty pre každý deň. Zažiariť môžete vďaka tmavo modrej pripomínajúcej nočnú oblohu, s originálnou khaki farbou, alebo sýtou ružovou, ktorá pritiahne pozornosť na každom vianočnom večierku. Na zimnú nôtu vás naladí svetlá ružová s trblietkami aj trendový staroružový odtieň. Vďaka plochému štetcu sa laky jednoducho nanášajú, a pretože obsahujú špeciálny olejček, zároveň o nechty starajú. Bezchybná pigmentácia je samozrejmosťou a tieto krásne sýte farby vás tak budú zdobiť celé vianočné sviatky!

Foto: Marionnaud

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.