Ako na rýdzo mužské Vianoce? My vieme!

Ako na rýdzo mužské Vianoce? My vieme!

13. decembra 2018, Pilsner Urquell, darčeky pre mužov, Vianoce, pivo, pivovar, Plzeň

Sponzorovanej odkazy:

Darčeky pre oteckov, dedkov, priateľa či ďalších príslušníkov mužského pohlavia sú pre ženy veľkým orieškom. Tento rok na tento problém však môžete ľahko vyzrieť a vybrať darček, ktorý naozaj poteší a zároveň bude užitočný. Ak je muž, ktorého sa chystáte obdarovať milovníkom piva, máme pre vás tip – originálne kúsky z dielne Plzenského Prazdroja.

Prekvapenie z Plzne

Plzeňský Prazdroj predstavuje pre mnohých mužov synonymum toho najlepšieho piva. A tak je jasné, že s darčekmi na túto tematiku rozhodne nešliapnete vedľa. Zabudnite však na kúsky, ktoré vyzerajú ako z obchodu so suvenírmi, firma ponúka zaujímavé a originálne produkty, ktoré dokážu potešiť aj prekvapiť. Ponúka sa vám takmer nespočetné množstvo možností – najrôznejšie designy pivných pohárov, tričká, otvárače či štýlové drevené lopáriky v tvare súdka. To všetko však môžete povýšiť na úplne novú úroveň vďaka výšivke s osobným odkazom, alebo gravírovaním, ktorým môžete na kúsok zvečniť meno obdarovaného, alebo špeciálne venovanie.

Trezor na poklady

Ukladanie spomienkových vecí odkazujúcich na detstvo, cestovanie, či iné príjemné zážitky nie je len doménou žien. Aj muži majú celý rad pokladov, ktoré potrebujú niekam ukryť. K tomu bude vhodný plechový kufrík Pilsner Urquell, ktorý je vďaka svojej pevnej konštrukcii a štýlovému dizajnu pre tieto účely perfektný. Rovnako tak ale poslúži na uloženie celého radu ďalších vecí – zbierky angličákov, tácok pod pivo, alebo napríklad starých časopisov.

Darujte zážitok

Chcete venovať svojmu mužovi niečo skutočne nevšedné? Darujte mu nevšedný zážitok a premeňte ho na majstra čapovania piva. Pilsner Urquell totiž ponúka aj trojhodinovú Školu čapovania pod vedením skutočného odborníka v odbore. Účastníci sa tak dozvedia, ako pivo správne čapovať, priučia sa radu zaujímavostí a v neposlednom rade si prezrú pivovar a ako spomienku si navyše odnesú pohár s vlastným menom. Od tejto chvíle už vždy spoznajú, v akej krčme pivo naozaj vedia natočiť, a akým sa nabudúce radšej vyhnúť.

Foto: Pilsner Urquell

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii ostatné.