MINT: Brno Fashion Market: Najlepšie miesto pre hľadanie posledných darčekov

MINT: Brno Fashion Market: Najlepšie miesto pre hľadanie posledných darčekov

11. decembra 2018, MINT: Brno Fashion Market:

Sponzorovanej odkazy:

Pripraviť si bruško na vianočné napchávanie, uvoľniť sa od každoročného zhonu a ešte pri tom vyriešiť posledné darčeky. To všetko zvládnu návštevníci tento rok posledného predvianočného MINT: Brno Fashion Marketu.

Ten je plánovaný na víkend 15. a 16. decembra 2018. Vďaka nemu sa ľudia pozrú do netradičného industriálneho priestoru Mosilana Hub na Křenovej 19 v Brne. Zo skvelej ponuky oblečenia, módnych a bytových doplnkov, kozmetiky a dobrôt si vyberiete tie najlepšie darčeky pre celú rodinu a priateľov.

MINT Market sa tentoraz odohrá na druhom poschodí, pre návštevníkov ale bude dostupné aj štvrté poschodie Mosilana Hubu. Počas marketu tu budú mimoriadne otvorené umelecké ateliéry, ktoré rozhodne stoja za návštevu. Vstup na celú akciu je zadarmo a bez bariér. Psi a deti sú vítané.

MINT: Fashion Markety vyhľadávajú ľudia, ktorí túžia po originalite, myslia na životné prostredie a trvalo udržateľný rozvoj. "Naši zákazníci hľadajú produkty, ktoré vynikajú nad ostatnými. Sú originálne, lokálne a často prírodné. Tesne pred Vianocami sme im k tovaru, na ktorý sú zvyknutí, prichystali ešte gastronomické nebo. Pozvali sme totiž aj najvyberanejšieho výrobcu dobrôt a lahôdok, "opísal riaditeľ festivalu Zbyněk Hanko.

A v predvianočnom období nemôžu chýbať ani tradičné maškrty. "Privezieme so sebou medovníčky, kolekciu vianočného pečiva v štýle prvej republiky v darčekovej škatuľke, snehové sušienky, zlomkovú čokoládu, alebo napríklad naše originálne rakvičky. Na festivale k tomu uvaríme aj výbornú kávu Xanadu, "nalákala napríklad Markéta Sládečková, majiteľka brnianskej zákazkovej cukrárskej dielne Tak to upeč.

Na svoje si prídu aj milovníci nevšedných dobrôt, ktoré môžu pod stromček nadeliť svojim blízkym. Napríklad pohárové dobroty od Veroniky Bryjovej s jej značkou Violka. "Ponúkneme špeciálne marmelády a jamy, chutney, bylinkové pestá, alebo luxusné sirupy. Určite prichystáme aj štýlové darčekové škatuľky pod stromček. A samozrejme veľa ochutnávok, "uviedla Bryjová.

MINT: Fashion Markety lákajú každým rokom nových zákazníkov. Prvý festival v roku 2010 ovládol brnenskú Zbrojovku. A od tej doby si našiel veľa stálych návštevníkov, ktorí si nenechajú ujsť jediný trh. Napríklad Renata Nešporová sa nám zverila na MINT: Brno Fashion Marketu, ktorý sa konal posledný novembrový víkend. Práve si tam vyberala nový prstienok od svojej obľúbenej značky Totumo. "Zatiaľ som navštívila všetky ročníky brnenského festivalu. Rozhliadam sa tu hlavne po oblečení a šperkoch. A teraz pred Vianocami samozrejme po darčekoch, pretože sú originálne a vždy s nimi poteším. Pre poslednú inšpiráciu zamierim určite aj do Mosilany, "vyhlásila Nešporová.

MINT: Brno Fashion Market 34

  • 15. – 16. 12. 2018
  • Mosilana Hub, Chrenová 19, Brno
  • So: 11:00 – 18:00
  • Ne: 10:00 – 17:00

Program, zoznam predajcov aj ďalšie info tu

Zdroj foto: MINT Market

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii cestovanie a dovolenky, módni návrhári, nápoje a drinky a ostatné.