Nalaďte sa na spoločenskú plesovú a párty sezónu!

Nalaďte sa na spoločenskú plesovú a párty sezónu!

16. decembra 2018, ples, spoločenská sezóna, líčenie, Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

K zime nepatrí len sychravé počasie, alebo Vianoce. My sa rozhodne tešíme na všetky tie večierky, párty a plesy, ktoré nás čakajú. Nalaďte sa na nadchádzajúcu sezónu štýlovo aj vy – stavte na trendové líčenia!

Tohtoročné trendy v líčení? Predsa kúzelné metalické odtiene, s ktorými jednoznačne zažiarite! Farebné linky, lesklé očné tiene a výrazné rúže nesmú vo vašej kozmetickej taštičke chýbať. Ako na očarujúci a neprehliadnuteľný look, ktorým oslníte na párty aj plese?

Kvalitný základ

Správne zvolený make-up je úplným základom. Zjednotí pleť a pre prípad návštevy spoločenskej akcie by mal dlho vydržať. Kvalitný základ chráni pleť, pričom ju udrží krásnu napríklad po celú noc. Vyberte teda podkladovú bázu, aby ste si pripravili pokožku na nanesenie make-upu. Vďaka nej make-up naozaj vydrží. Akonáhle nanesiete make-up, použite fixačný púder. Ideálna je jeho transparentná forma, vďaka ktorej sa púder krásne prispôsobí odtieňu pleti.

Tekutý make-up Noblesse Fusina od Dermacol je ideálnou voľbou pre hebkú a nádhernú pleť – 17 €Tekutý make-up Noblesse Fusina od Dermacol je ideálnou voľbou pre hebkú a nádhernú pleť – 17 €

Čas zažiariť

Ako na to? Jednoducho experimentujte. Pokojne si trúfnite na nevšedné farebné kombinácie, v ktorých budete iskriť. Môžete použiť výrazné očné tiene, alebo farebné očné linky. Aby váš pohľad zaujal každého, kto vás minie, začnite s tmavším tieňom vo vonkajšom kútiku oka. Od vnútornej strany oka môžete aplikovať žiarivý svetlý tieň, napríklad v bronzovej farbe. Záhyb oka zvýraznite zlatou metalickou ceruzkou. Líčenie dokonale zavŕšite farebnou linkou – napríklad v smaragdovo zelenej farbe. Bude ladiť s vašimi šatami?

Metalická ceruzka na oči Dermacol urobí z vášho pohľadu nezabudnuteľný – 5 €Metalická ceruzka na oči Dermacol urobí z vášho pohľadu nezabudnuteľný – 5 €

Rozjasnená a krásna

Vráťme sa na chvíľu k pleti. Make-upom to nekončí. Akonáhle máte nalíčené oči, siahnite po okúzľujúcom bronzere. Vyberte si odtieň podľa vašej pokožky. Ideálnou voľbou pre každú príležitosť sú bronzujúce rozjasňujúce perly. Zvýraznite lícne kosti, čelo okolo línie vlasov a hranu čeľuste a nosa.

Skrášľujúce púdrové perly Dermacol vám pomôžu namixovať ten správny žiarivý odtieň pre vašu pleť – 12 €Skrášľujúce púdrové perly Dermacol vám pomôžu namixovať ten správny žiarivý odtieň pre vašu pleť – 12 €

Sladká bodka

Ach, nezabudnite na zvodné pery, bez tých by to pre tento rok naozaj nešlo! Holografické a metalické rúže sa možno nehodia pre denné nosenie, ale skvele zabodujú na akomkoľvek večierku, či plese. Zvýraznite pery a rúž prihoďte do kabelky, aby ste zostali krásne po celý večer.

Tekutý metalický rúž očarí na prvý pohľad – 8 €Tekutý metalický rúž očarí na prvý pohľad – 8 €

Zdroj foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.