O krok vpred s Humanic

O krok vpred s Humanic

4. decembra 2018, obuv, topánky, dámska obuv, dámske topánky, Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Rozlúčte sa s jeseňou štýlovo – stavte na chic kúsky do nepohody. Je ten správny čas vykročiť do chladného a nepriaznivého počasia v komfortnej a trendovej dámskej obuvi. Zoznámte sa s novou kolekciou od Humanic.

Krokodílie tajomstvo

S potlačou krokodílej kože budete túto sezónu vždy o krok vpred. Jedinečná štruktúra dodáva trendovým kabelkám a topánkam nezameniteľný šmrnc. Maximálne žensky pôsobia špicaté tvary členkových a Chelsea topánok, ktoré ešte viac podčiarkujú nebezpečný sexy vzhľad krokodílieho vzoru. Ozdobné pracky, zipsy a kovové očká nesmú chýbať! Must-have je priestranná shopper kabelka!

Trendová je tiež cross kabelka – napríklad Gues Mini, 92 €Trendová je tiež cross kabelka – napríklad Gues Mini, 92 €

Láska menom Guess

Do mesta aj do práce – vždy trendovo, vždy svoje. Nikdy sa nepomýlite s očarujúcou shopper kabelkou od Guess v jemnom krokodílovom dekore. Praktická taška je najlepší priateľ ženy – a ani na jeseň nesmie chýbať taká, ktorá píše tie najlepšie looky. Hrejivé jesenné dojmy podčiarkne huňatý mäkký prívesok. Nepochybne si ju zamilujete!

Kabelka shopper Guess, 140 €Kabelka shopper Guess, 140 €

K šatám, alebo k džínsom

V podpätkoch aj v sychravom počasí – jedine tak rozžiarite deň každému, koho budete stretať. Krokodílie polo čižmy sľubujú, že ich vynosíte k ležérnym boyfriend džínsom, rovnako ako k maxi šatám, alebo overalu a pančuchám. Vytvorte svoj vlastný štýl – na kopírovanie sa dávno nehrá. Dovoľte si originalitu.

Polo čižmy Vigneron, 140 €Polo čižmy Vigneron, 140 €

V pohybe pohodlne

Každá aktívna žena ocení komfortnú obuv, s ktorou však dokonale podčiarkne outfit. Kto by sa netešil na jesenné Chelsea boots? Aj v krokodílej imitácii vyzerajú skvelo – a najlepšie je, že úplne ku všetkému. Buďte čarovne ženská v hrejivom maxi svetri. Aj nedbalá elegancia je elegancia. Skúsite to?

Polo čižmy Pat Calvin, 76 €Polo čižmy Pat Calvin, 76 €

Zdroj foto: Humanic

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Vendula Jelínková. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.