Puma a Atelier New Regime: štýlová zimná debutová kolekcia

Puma a Atelier New Regime: štýlová zimná debutová kolekcia

22. novembra 2018, Puma, Atelier New Regime, zimná kolekcia, debutová kolekcia, topánky, bundy, nohavice, mikiny, kombinézy, overaly

Sponzorovanej odkazy:

V zimnej sezóne, kedy sa príroda tradične oblieka do ľadovo chladných odtieňov modrej a sivej, je priamo povinnosťou každého z nás vyvážiť toto farebne monotónne obdobie niečím žiarivejším. Nechajte sa inšpirovať novou kolekciou plnou hrejivej oranžovej farby od značiek PUMA a Atelier New Regime.

Za vznikom Ateliéru New Regime (ANR) z Montrealu stála v roku 2009 vášeň pre módu a túžba po sebavyjadrení. Láska k umeniu, dizajnu, fotografovanie a pouličná kultúra preto čoskoro premenila troch rojkov v skupinu kreatívcov, ktorých cieľom je ponúkať dizajnové streetwearové kúsky, v ktorých je zrejmý vplyv motošportu. Móda z dielne ANR vyniká výraznými textami a nápadným používaním oranžovej farby.

V debutovej kolekcii jeseň / zima 18 sa klasické strihy a siluety značky PUMA prezliekli do originálneho štýlu od ANR – či už ide o ikonické tenisky Suede, futuristicky ladené tenisky Tsuga Jun, alebo „ugly sneakers“ Thunder. Celú kolekciu charakterizujú masívne podošvy, reflexné prvky a veľké neoprenové logá. Je to zima v znamení farieb a strihov ovplyvnených svetom motošportu.

Táto unisexova kolekcia obsahuje rad oblečenia a obuvi, ktorá vyniká športovo ladenými detailmi. Perfektné zateplenie v chladnom počasí zaručia nohavice PUMA x ANR Pants a bunda PUMA x ANR Jacket s výrazným logom na bočnom šve. Mráz si na vás nedovolí, keď oblečiete dlhú bundu so zimnou maskáčovou potlačou PUMA x ANR Outerwear. Nechýbajú tiež doplnky, ako sú rukavice, batoh, alebo kukla.

Kolekciu dostanete kúpiť od októbra 2018 v eshope puma.com a od polovice októbra je možné ju zakúpiť aj v kamenných obchodoch u Trendsetter, Footshop a Queens.

Puma je jednou z popredných svetových športových spoločností, ktorá navrhuje, vyvíja, predáva a propaguje obuv, odevy a doplnky. PUMA ponúka lifestylové produkty inšpirované športom. Vďaka spolupráci s renomovanými návrhárskymi značkami ovplyvňuje a inšpiruje nielen streetovú kultúru ale aj celý módny svet. Skupina PUMA vlastnej značky PUMA, Cobra Golf, Dobotex. Spoločnosť PUMA dodáva svoje výrobky do viac ako 120 štátov.

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.