Liběna Rochová a Musa = NADOTEK

Liběna Rochová a Musa = NADOTEK

16. októbra 2018, Liběna Rochová, Musa, značka NADOTEK, choroba motýlích krídel, fotografka Bet Orten, architektka Magdalena Rochová, dizajnér Jan Činčera, herečka Jitka Čvančarová

Sponzorovanej odkazy:

Liběna Rochová a Musa vytvorili novú odevnú značku. NADOTEK sa predstaví na jesennom Designbloku. Odevná dizajnérka Liběna Rochová a výtvarník Lukáš Musil (Musa) sa spojili pri práci na kolekciu pre novú značku Nadotek, inovatívny osvetový projekt organizácie DEBRA ČR, ktorá v Česku pomáha ľuďom s chorobou motýlích krídel.

Nová limitovaná kolekcia odevov a tenisiek sa pod značkou NADOTEK predstaví verejnosti po prvýkrát na jesennej medzinárodnej prehliadke Designblok.

„Práca v tandeme je dobrodružstvo,“ hovorí Liběna Rochová. „Lukášova tvorba sa mi páčila dlho, ale ešte len myšlienka vzniku novej kolekcie pre Debra, ktorú mnoho rokov obaja podporujeme, sa stala tou správnou príležitosťou, ktorá nás spojila. Priala by som si, aby naša kolekcia niesla posolstvo o životnej sile a energii, ktoré sú práve u ľudí s chorobou motýlích krídel tak výraznými atribútmi. “

„Dialóg je súčasťou každého procesu,“ pripája sa Musa. „Pre mňa je rozdiel v tom, že pri práci na tomto projekte ide o dialóg vonkajšieho Liběninho nadšenia do projektu a poctivosť, s akou k nemu pristupuje, je dôvodom prečo sa aj ja pri práci cítim vo svojom živle. Najdôležitejší je účel, prečo to celé vzniká. Som veľmi rád, že moja tvorba môže priamo pomôcť ľuďom s chorobou motýlích krídel. “

"Nadotek je odvážny projekt, ktorý by nikdy nevznikol bez nápadov, pracovitosti a nadšenia Liběny s Lukášom, ktorí do neho dávajú všetko. Som si istá, že až kolekciu na jeseň predstavíme, nadšení budú ako milovníci módy, tak podporovatelia Debry, pre ktoré sme v predošlých rokoch vydávali autorské kalendáre. NADOTEK sa stane súčasťou našej osvetovej kampane a všetok výťažok z predaja kolekcie bude venovaný na pomoc pacientom s chorobou motýlích krídel. Preto aj názov projektu odkazuje na krehkosť kože ľudí s týmto vrodeným ochorením, "hovorí patrónka DEBRA ČR herečka Jitka Čvančarová.

Pri značke NADOTEK sa zišiel výnimočný tím tvorcov. Okrem Liběny Rochovej a Musy sa na novom projekte podieľajú fotografka Bet Orten, architektka Magdalena Rochová alebo obalový dizajnér Jan Činčera. Do projektu sa zapojili aj tak významné spoločnosti ako Baťa alebo Adler.

Práve teraz začína veľmi dôležitá fáza – crowdfundingová kampaň na HitHitu. Keď sa to podarí získame 100 000 Kč, alebo aj oveľa viac, pre náš projekt. Projekt je k nájdeniu pod týmto odkazom Nadotek je na dosah . Každý sa môže zapojiť a pomôcť k vzniku značky NADOTEK, stať sa súčasťou.

Pozrite na video upútavku

okrem mladej modelky aj návrhárka Liběna Rochová tiež predvádza jeden z produktov značky NADOSAH a to šik overalokrem mladej modelky aj návrhárka Liběna Rochová tiež predvádza jeden z produktov značky NADOSAH a to šik overal

Zdroj foto: fotografka Bet Orten

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módne peklo, módni návrhári, ostatné a značky a značkové oblečenie.