Premeňte sa na bohyňu babieho leta

Premeňte sa na bohyňu babieho leta

9. októbra 2018, dámska móda, leto, letná móda, Nila

Sponzorovanej odkazy:

Internetový e-shop Nila.cz opäť nesklamal. A ako na každú sezónu, aj na sezónu babieho leta, si prichystal skvelé kúsky na objednanie. Na výber sú krásne šaty, ktoré sa hodia aj pre obdobie babieho leta, ale tiež rôzne svetre, ktoré už čoskoro budú potrebné. Čakajú na vás tiež štýlové doplnky.

Nila.cz a babie leto

V období babieho leta poriadne netušíme, čo na seba. Je to čas, kedy cez deň zvyčajne príjemne páli slniečko ako v lete. No a navečer sa potom ochladí – občas aj cez deň, keď sa slnko schová za mraky. A tak nevieme, čo poriadne na seba. Je teplo, ale vziať si ľahké letné šaty asi nebude výhra. Naopak siahnuť už po zimnom oblečení znamená nechať sa dobrovoľne cez deň upiecť.

Na Nila.cz nájdete krásne trendové kúsky, vhodné práve pre toto obdobie, kedy polovica národa chodí v šortkách a druhá už takmer v zateplených odevoch. Navyše, ako sa zakaždým zmieňujeme, Nila.cz si vyberá pre svoj e-shop unikátne kúsky od talentovaných návrhárov a značiek, ktoré len tak bežne nezoženiete niekde v obchode. Budete teda s nimi vždy originálna.

Bohyňa babieho leta s Nila

Bohyňou babieho leta sa zaručene stanete s trendovými kúskami na Nila.cz.

Sleeping Gypsy

Táto kolekcia predstavuje nádherné vyšívané šaty s dômyselnými vzormi v pestrých farbách. Výšivka je kvalitná, ručne robená a všetky modely zodpovedajú obľúbenému BOHO štýlu. Materiál je z kvalitného ľanu. Ak sa o tieto kúsky budete starať s láskou, vydržia vám aj roky v šatníku. Vďaka ich nadčasovému štýlu sa budú nosiť ešte pekných pár rokov.

„Výroba každých šiat trvá niekoľko dní; vyrábajú sa len v dvoch veľkostiach, ale vďaka prepracovanému strihu padnú naozaj všetkým. “

Okrem dlhých a kratších šiat sa v tejto kolekcii môžete tešiť aj z overalov. Taktiež si môžete kúpiť overal kratšieho strihu, ktorý môžete kombinovať napríklad so silonkami, alebo s overalom dlhšieho strihu.

Farby kolekcie Sleeping Gypsy absolútne vystihujú farebnosť babieho leta, kedy stále žiari posledné letné slnko a s jeho odchodom padá žlto-oranžové lístie na inak sivú ulicu.

Jedinečné modely kolekcie Sleeping Gypsy vznikajú v Kyjeve pod umeleckou taktovkou mladých ukrajinských návrhárov. Výroba jedného modelu zaberie aj niekoľko dní a každý jeden je originál, s ručne šitým zdobením a z kvalitného ľanu.

Zdroj foto: Nila.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, doplnky, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.