Horúce kozmetické novinky: čo vám nesmie chýbať?

Horúce kozmetické novinky: čo vám nesmie chýbať?

6. októbra 2018, kozmetika, parfumy, luxusná kozmetika, starajúca kozmetika, vôňa

Sponzorovanej odkazy:

Jeseň sa vždy nesie v znamení nových farieb, trendov a štýlov a rovnako je to aj vo svete kozmetiky. Tá navyše hrá aj na ďalšie z našich zmyslov a o dokonalý zážitok sa stará aj vďaka tomu, že nám predstavuje nové vône. Dnes sa pozrieme na to, aké kozmetické novinky by vám tento rok na jeseň rozhodne nemali uniknúť!

Revitalizácia pleti so Sensai

Po náročnom lete je naša pleť vysušená a zaslúži si poriadnu vzpruhu. Tú jej dodá horúca novinka od značky Sensai Cellular Performance Extra Intensive 10 minutes Revitalising Pads. Ide v podstate o ošetrujúce vankúšiky, ktoré vďaka pokrokovej technológii Advanced Energy Charge pleti navracajú energiu a revitalizujú už počas 10 minút! Že sa bude jednať o naozaj luxusný zážitok, sľubuje aj samotné zloženie, v ktorom nechýba vzácne Koishimaru Silk, alebo extrakt CPX Vital, ktorý sa zameriava na kritické body starnutia pleti.

Krásna cez noc s Elizabeth Arden

Ceramidové kapsule patria k tým najznámejším produktom značky Elizabeth Arden. Ak aj vy patríte do početných radov ich priaznivcov, potom spozornite – na trh totiž prichádza ich nočná verzia Retinol Ceramide Capsules. Kapsula vsádza na kombináciu účinkov retinolu, ktorý sa stará o hĺbkovú hydratáciu pleti, a ceramidov, ktoré pleť chránia. Výsledkom je tak omladená, zjednotená a rozjasnená pleť, po ktorej túži každá žena.

Novinky zo sveta vôní

Po sladkých letných tónoch je čas na nový parfum, ktorý bude ladiť s jesenným obdobím. S jedným takým prichádza napríklad Dolce & Gabbana. Nesie názov The Only One a svojimi tónmi bergamotu, papradia, kosatcov a kávy vás doslova nabije energiou. Ak máte radšej niečo tajomnejšie a magické, zabehnite k Zadig & Voltaire a nechajte sa uniesť novinkou Girls Can Do Everything. Ochudobnení nezostanú ani muži. Pre nich si Issey Miyake prichystal vzrušujúce L` eau Super Maujere d` Issey, ktorá osloví nevšednými tónmi morskej soli a slnkom vyblednutého dreva. Hru kontrastov potom rozohráva Dolce & Gabbana s parfumom The One Grey, v ktorom sa mieša aromatický kardamón a zemitý vetiver.

Foto: archív firiem

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.