Bavlnená pohoda

Bavlnená pohoda

1. októbra 2018, KiK, spodná bielizeň, Basic bielizeň, bavlnená bielizeň

Sponzorovanej odkazy:

Spodná bielizeň je absolútnym základom každého šatníka. Obliekame si ju deň, čo deň, a tým sa nám tiež, na rozdiel od ostatných kúskov oblečenia, oveľa rýchlejšie opotrebováva.

dámsku súpravu nohavičiek a podprsenky dostanete v modrej a lososovej farbe za 6 €dámsku súpravu nohavičiek a podprsenky dostanete v modrej a lososovej farbe za 6 €

Pri výbere nových kúskov by sme mali brať ohľad na to, že každému z nás pristane iný typ a tvar bielizne a že existujú rôzne druhy bielizne pre rôzne príležitosti.

bezšvíkové panty nohavičky, balenie 2 ks za 4 €bezšvíkové panty nohavičky, balenie 2 ks za 4 €

Skúste Basic bielizeň

Tzv. basic bielizeň predstavuje nestarnúcu klasiku, ktorú by mal mať v bielizníku každý muž aj žena. Jej hlavnými črtami sú pohodlie a jednoduchosť. Vyrába sa z prírodných materiálov, ako je bavlna, ktorá sa príjemne nosí a dobre sa prispôsobuje telesným proporciám.

bezšvová bielizeň – nohavičky 2 ks za 4 €, tielko 1 ks za 3 €bezšvová bielizeň – nohavičky 2 ks za 4 €, tielko 1 ks za 3 €

Výhody Basic kúskov

Basic bielizeň je hladká, a ak je zdobená, tak tiež prírodnými materiálmi, a to vrátane čipky. Preto nikde neškriabe, netlačí, ani neškrtí a cítite sa v nej veľmi dobre a slobodne. Na chladné dni je príma hrejivý materiál aj casual strih. K dispozícii je jednofarebná, alebo jemne vzorovaná Basic bielizeň v dámskej aj pánskej verzii.

modré pánske boxerky, balenie 2 ks za 4 €modré pánske boxerky, balenie 2 ks za 4 €

Kolekcia spodnej bielizne KiK

  • V novej dámskej kolekcii KiK nájdete bavlnené podprsenky a nohavičky rôznych strihov v pastelových tónoch lososovej, modrej a sivej farby.
  • Pre pánov KiK ponúka pohodlné boxerky v modrom, čiernom a sivom odtieni alebo v drobnom kockovanom vzore.
  • A k dispozícii sú aj kúsky pre bacuľky v XXL prevedení.
Basic sivá XXL podprsenka za 6 € a XXL nohavičky za 2 €Basic sivá XXL podprsenka za 6 € a XXL nohavičky za 2 €

Tak čo, dáte sa zlákať?

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a spodná bielizeň.