Čo majú spoločné Puma a Karl Lagerfeld? Novú kolekciu!

Čo majú spoločné Puma a Karl Lagerfeld? Novú kolekciu!

30. septembra 2018, Puma, Karl Lagerfeld, oblečenie, športové oblečenie, obuv, tenisky Suede

Sponzorovanej odkazy:

Rok 2018 je pre legendárnu športovú značku Puma veľmi dôležitý. Oslavuje totiž tento rok narodeniny jednej z najväčších ikon svojho sortimentu – kultových tenisiek Suede. Tejto udalosti sa nemecký gigant rozhodol venovať hneď celú novú kolekciu a na jej vytvorenie si pozval toho najpovolanejšieho z najpovolanejších. Svoj podpis do nej vniesla jedna z najväčších osobností súčasného módneho sveta Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld x Puma

Najskôr chcela Puma vytvoriť s Karlom Lagerfeldom iba obmenený, výročný model tenisiek Suede k jej okrúhlemu výročiu. Tento zámer sa však nakoniec zmenil v oveľa obsiahlejšiu spoluprácu, ktorej výsledkom je hneď trinásť viac ako štýlových kúskov. Niet pochýb o tom, že sa jedná o oblečenie, po ktorom zatúži každý fashionista. Spojenie športového ducha značky Puma a jedinečného šmrncu Karla Lagerfelda totiž prináša kolekciu s úplne unikátnym dizajnom.

Tenisky s módnou ikonou

Karl Lagerfeld poňal spoluprácu na novej kolekcii s nevšednosťou sebe vlastnou. Rad kúskov totiž zdobí jeho podobizeň, ktorá každému prezradí, kto je autorom týchto modelov. Jasného pozdravu tohto slávneho návrhára si môžeme všimnúť na oboch unisexových teniskách PUMA Suede v bielej a čiernej farbe. Na jazyku topánky nájdeme typické zložiteľné veľké okuliare, na päte topánky je potom umiestnená postavička dizajnéra. Okrem tenisiek ponúka kolekcia aj oblečenie. Ženy sa môžu zahaliť do mikiny T7 Track Jacket, nohavíc T7 Pants alebo do overalu T7 Jumpsuit. Ani muži však samozrejme neprídu skrátka. Pre pánov si Karl pripravil slim-fit mikinu s kapucňou a k nim tiež tričko s teplákmi. Súčasťou kolekcie sú potom aj unisexové doplnky na čele s batohom, taškou a šiltovkou zdobených brandingom Karl Lagerfeld x Puma.

Kúpte si svojho Karla

Ak patríte k tým, koho táto kolekcia rozhodne nenecháva chladnými, môžete svoje zraky upínať k 19. októbru. Od tohto dátumu bude kolekcia dostupná po celom svete. Do Českej republiky sa však dostane až 2. novembra, a to konkrétne do predajní Footshop a Queens. Zároveň ju dostanete aj v e-shope značky na www.puma.com .

Foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie.