Chytré hodinky Kronaby

Chytré hodinky Kronaby

9. septembra 2018, BigBrands.cz, Kronaby, hodinky, Švédske hodinky,

Sponzorovanej odkazy:

Pre krásu i efektivitu môžete mať vždy pri sebe módny a praktický doplnok vo forme hodiniek. A nielen tak hocijakých. Originálne a chytré hodinky švédskej značky Kronaby vás budú baviť.

Nevyzerajú na to, ale sú to hodinky pre 21. storočie. Švédskej značke Kronaby sa podarilo prepojiť klasický ciferník (bez displeja a len s ručičkami) s chytrým telefónom.

hodinky Kronabyhodinky Kronaby

Kronaby v akcii

Hodinky vedia napríklad vibráciami nenápadne upozorniť na veľa vecí (keď volá niekto dôležitý, blíži sa termín schôdzky atď.). Notifikáciu si rýchlo obľúbite, sú skvelé, keď nechcete, aby vám hlasno vibroval telefón na pracovnom stole.

A ak nosíte telefón napríklad v batohu alebo taške, môžete s nimi ovládať hudobný prehrávač. Tiež je možné použiť ako spúšť fotoaparátu, alebo s ich pomocou nájsť auto na parkovisku. Ale povedú vás aj k zvýšeniu kondície, vibráciami vás upozornia, že už hodinu sedíte a je načase sa prekrviť pohybom, alebo vás pochvália, že ste prešli stanovený počet krokov.

Aplikácia je k dispozícii pre systémy Android a iOS a podporuje Facebook, Instagram, Messenger, Skype, Gmail, snapchat, Vıber alebo WhatsApp.

K dispozícii na BigBrands

Na BigBrands.cz môžete vyberať zo všetkých štyroch dizajnových radov – Apex, Carat, Nord a Sekel, ako pre pánov, tak dámy. Všetky ponúkajú prvotriedny dizajn a spracovanie, pretože sú vyrobené z nerezovej ocele, ciferník kryje zafírové sklo s antireflexnou úpravou a vymeniteľné remienky potom majú z talianskej kože v niekoľkých farebných prevedeniach, alebo z ušľachtilej nerez ocele taktiež v niekoľkých farbách. Hodiť sa môže aj vode odolnosť až do hĺbky 100 metrov.

Nielen Kronaby

Hodinky Kronaby nemajú konkurenciu a vďaka šikovným funkciám v retro tele sú návykové. Na e – shope Big Brands.cz však nájdete aj klasické hodinky a veľa ďalších zaujímavých kúskov z radov oblečenia, výbavy domácnosti a ďalších.

On-line shop BigBrands.cz

Sa špecializuje na flashsalové kampane zamerané na módu, kozmetiku a bytový dizajn. Nájdete tu veľké a obľúbené módne značky, ale aj menej známe alebo u nás neznáme brandy aj unikátne kolekcie, ktoré sa v Českej republike inak nepredávajú. Každý deň sa predstaví 7–10 nových značiek v časovo obmedzených kampaniach. Štýlové kúsky oblečenia, kvalitné kožené kabelky a topánky, luxusné šperky ale aj doplnky do bytu navyše získate so zľavou až 85%.

Zdroj foto: BigBrands.cz

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, pánske oblečenie, šperky a hodinky a technika.