Louis Vuitton a filmová reklamná kampaň na parfumy

Louis Vuitton a filmová reklamná kampaň na parfumy

14. septembra 2018, Louis Vuitton, filmová reklamná kampaň, parfumy, celebrity

Sponzorovanej odkazy:

Louis Vuitton uvádza prvú „filmovú“ reklamnú kampaň na parfumy s dvoma oskarovými hviezdami: herečkou Emmou Stone, ktorá je tvárou značky, a režisérom Samom Mendesom.

Dynamický krátky film rekapituluje okamihy a emócie na životnej ceste ženy a reflektuje ducha cestovania a vášeň – jedny z hlavných hodnôt značky Louis Vuitton. Meniace sa pozadie evokuje protichodné charaktery výnimočných vôní z kolekcie parfumov Louis Vuitton.

"S hrdosťou oznamujeme prvý reklamný film s mimoriadne talentovanou herečkou Emmou Stone. Je to zároveň ďalší míľnik na úspešnej ceste našej kolekcie parfumov. "Michael Burke, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Louis Vuitton.

Film a vôňa zároveň

Film bude mať premiéru 13. septembra 2018 – v rovnaký deň bude na trh uvedená vôňa Attrape-Rêves, deviaty parfum v kolekcii Les Parfums Louis Vuitton, v ktorom sa stretávajú energicky výrazné a zmyselné tóny.

Emma Stone v kampaniEmma Stone v kampani

Všetko je raz prvýkrát

Nielenže sa jedná o prvý reklamný film značky Louis Vuitton na jej parfumy, ale je to zároveň aj prvá jej spolupráca s uznávaným britským režisérom Samom Mendesom, ktorému bude asistovať ako hlavný kameraman Hoyte Van Hoytema. Mendes uvítal možnosť spolupráce s Emmou Stone, ktorú už mal tú česť režírovať na Broadwayi v revivalovej verzii muzikálu Cabaret.

Emma Stone

Emma Stone, ktorá získala v roku 2017 Cenu filmovej akadémie pre najlepšiu herečku za svoju rolu vo filme La La Land režiséra Damiena Chazelle, vnáša do reklamného filmu svoj univerzálny herecký talent a so svojím príslovečným šarmom stvárňuje príbeh jednej ženy mnohých tvárí.

sídlo značky Louis Vuitton na Champs-Elysées vo Francúzsku.sídlo značky Louis Vuitton na Champs-Elysées vo Francúzsku.

Sam Mendes

Uznávaný divadelný režisér Sam Mendes sa zapísal do dejín filmu svojim vynikajúcim debutom Americká krása v roku 1999. Film získal päť Oscarov, vrátane Oskara za najlepší film a za najlepšiu réžiu pre Mendesa. Sam Mendes je jednou z popredných osobností modernej kinematografie.

Vie vytvoriť dokonalú psychologickú drámu (Núdzový východ, Mariňák) aj výpravný veľkofilm, čoho sú dôkazom dve veľmi úspešné epizódy série bondoviek, Skyfall a Spectre. Sam Mendes sa však aj naďalej venuje divadelnej réžii na Broadwayi aj v londýnskom West Ende.

V októbri 2018

Kampaň v tlačených médiách, ktorú nafotil Craig Mc Dean so stylingom Marie-Amélie Sauvé sa objaví na stránkach októbrových čísel medzinárodných magazínov.

logo značky Louis Vuittonlogo značky Louis Vuitton

Značka Louis Vuitton

od roku 1854 prináša Louis Vuitton svetu jedinečný dizajn, v ktorom sa snúbia inovácie a štýl podčiarknuté tou najlepšou kvalitou. Aj dnes zostáva značka verná duchu svojho zakladateľa Louisa Vuittona, ktorý vďaka svojej batožine, taškám a doplnkom pre cestovateľov, boli rovnako elegantné ako praktické, je považovaný aj za zakladateľa filozofie, umenia cestovania '. Už od dní Louisa Vuittona zdobí príbeh značky odvaha, a verná tomuto odkazu značka Louis Vuitton pravidelne pozýva architektov, umelcov a dizajnérov k spolupráci na kolekciách ready-to-wear, topánok, doplnkov, hodiniek, šperkov a papierového tovaru. Dokonalá kvalita produktov Louis Vuitton je dôkazom toho, akú starostlivosť venuje značka spracovaniu.

Zdroj foto: Louis Vuitton

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii módni návrhári a ostatné.