Páni, na slovíčko: čo vy a ležérna móda?

Páni, na slovíčko: čo vy a ležérna móda?

4. septembra 2018, pánska móda, casual móda, ležérne oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

V dnešnej dobe sa o svet módy zaujímajú aj páni. Nielen ženy sa chcú páčiť. Je teda na mieste sa tu a tam venovať aj im. V dnešnom článku prinesieme novinky zo sveta pánskej módy, ktorá sa mení rovnako rýchlo ako tá dámska, avšak zachováva si svoje základné modely, ktoré sú v základe nadčasové a večné.

V lete je nám počas dňa často horúco a k večeru zase o niečo chladnejšie. Podľa toho volíme aj modely, ktoré obliekame. KiK prináša tzv. Basic modely, čiže základné modely, ktoré sa nemenia a sú nadčasové, v podobe klasických pánskych tričiek. Mení sa snáď len farba a motív potlače, podľa aktuálnych trendov. V novej kolekcii tak nájdete napríklad tričko s potlačou piva Duff z obľúbeného animovaného seriálu Simpsonovci.

Okrem basic modelov potom môžete siahnuť tiež po príjemnej elegantnej letnej košeli s krátkym rukávom, ktorú dostanete kúpiť v rôznych farbách. Ležérny štýl udáva tiež polokošeľa, čiže tričko s golierom. Tu sa jedná opäť o nadčasový štýl, ktorá sa hodí ako na pláž, tak do mesta.

V KiK tak nájdete jednoduché tričká, polokošele aj košele. Všetko v krásnych klasických odtieňoch, ako je biela, čierna, ale tešiť sa môžete aj na letné trendy farby námorníckej aj azúrovo modrej farby, pripomínajúce leto a more.

Nohavice

Čo sa týka dlhých nohavíc a riflí, pravdepodobne si myslíte páni, že ich toľko v lete nevynosíte. To je však omyl! Na večernú párty sa vám budú hodiť. Večer je predsa len chladnejšie. Okrem toho ich potom vynosíte počas roka v chladnejších obdobiach. Niektorí páni dokonca nenosia nič iné. Na výber je hneď niekoľko odtieňov modrej.

Leto v bermudách

Šikovnou variáciou pánskych nohavíc sú bermudy, čo sú kraťasy z rifľoviny, alebo hrubšej látky. Nejedná sa teda o športové šortky. V KiK je opäť na výber niekoľko modelov – od béžových a sivých bermúd, až po tie tmavšie.

Pri skúšaní oblečenia potom pamätajte na správnu dĺžku! Bermudy by mali dosahovať dĺžku 5 – 8 cm nad kolenami. Kratšie strihy môžu mať jedine šortky a tie sa nehodia do mesta na posedenie na letnej záhradke reštaurácie, či na letné akcie. Šortky sú určené skôr k vode, alebo na šport. Tie tiež nájdete v sortimente predajní KiK.

V KiK sa tak úplne vybavíte na leto – od modelov k vode, cez mestský ležérny štýl, po pracovné outfity. Všetky modely sú prevažne v aktuálnom trendovom prevedení námorníckej modrej farby, ale nechýbajú ani ďalšie odtiene modrej, bielej, béžovej a sivej farby.

Zdroj foto: KiK

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii ostatné, pánske oblečenie a plavky.