Rimowa batožina: k 120. výročiu vo facelifte

Rimowa batožina: k 120. výročiu vo facelifte

25. augusta 2018, batožina Rimowa, kufre Rimowa

Sponzorovanej odkazy:

Spoločnosť Rimowa oslavuje 120. výročie značky. A oslavuje ho inovatívne pre fanúšikov ich batožiny. Pripravila si pre nich modernizované kúsky.

Kultová batožina bola od prvopočiatku najvýznamnejším produktom značky, a s originálnym dizajnom. A platí to stále. Kufre a ich charakteristické hliníkové drážky lákajú svojich priaznivcov aj dnes.

Čo je dnes inak?

Okrem nového loga, sú kufre doplnené radom kľúčových funkčných vylepšení – modernizované kolieska, rukoväte a interiér kufrov. Zmeny sa dotýkajú aj samotných kolekcií bagáže, ktoré sa zúžili na tri základné línie hliníkových a polykarbonátových kufrov – Original, Essential a Hybrid.

Prečo Rimowa áno?

Značka je synonymom kvality a dlhej životnosti s technickou prepracovanosťou. Tieto základné stavebné kamene všetkých produktov Rimowa dávajú istotu na cestách, že vaše veci sú chránené, v bezpečí a batožina ľahko a komfortne ovládateľná.

Všetky kufre sú vyrábané 80% ručne, z odolných a vysoko kvalitných materiálov. Pozostávajú až z 200 komponentov a viac ako 90 pracovných úkonov pri výrobe.

Novo prepracovaný rad ponúka všetky základné veľkosti a zahŕňa

  • tri kolekcie so štyrmi kabínkovými veľkosťami
  • model kufra pre deti
  • dve check-in veľkosti
  • dve maximálne veľkosti typu trunk

Original kolekcia

Kolekciu Original tvoria ikonické hliníkové kufre v striebornej, zlatej a čiernej variante, vyrobené v Nemecku z kvalitného hliníka pochádzajúceho z európskych zdrojov.

Essential

Ľahké polykarbonátové kufre sú zastúpené v kolekcii Essential, rozdelené do troch skupín. RIMOWA Essential predstavuje klasické všestranné polykarbonátové kufre, navrhnuté a vyrobené tak, aby spĺňali všetky požiadavky na pevnú, odolnú a ľahkú batožinu. Essential Lite je najľahšia línia a Essential Sleeve je v ponuke len v kabínovej veľkosti a je doplnená o praktické predné vrecko pre ľahký prístup.

Kolekcia Hybrid

Pre zmenu prepracovane kombinuje oba najmodernejšie materiály – odolnosť unikátnej hliníkovo horčíkovej zliatiny RIMOWA s maximálnou ľahkosťou polykarbonátu.

Každá batožina má moderné funkcie a prvky

  • Eloxovaný hliníkový znak s vyrytým logom Rimowa
  • Modernizovaný dizajn koliesok s monogramom značky.
  • Lepšia ovládateľnosť aj pri maximálnej kapacite.
  • Vylepšené technické spracovanie pomocou najnovších technológií
  • Funkčný dizajn pre väčšiu odolnosť, stabilitu a životnosť
  • Interiér má nový antracitový odtieň a dostal aj nový monogram Rimowa
  • Kolekcia Essential je vyrobená z polykarbonátu špičkovej kvality

Všetky modely Rimowa vrátane novej kolekcie majú garantovanú záruku prémiovej kvality a popredajného servisu. Špecializované servisné strediská po celom svete zabezpečujú opravy počas ciest, načasované podľa potreby odchodu zákazníka z destinácie.

Zdroj foto: Rimowa

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii doplnky, ostatné a značky a značkové oblečenie.