Puma a Shantell spolu aj pre jeseň a zimu 2018

Puma a Shantell spolu aj pre jeseň a zimu 2018

23. augusta 2018, Puma, Shantell Martin, kolekcia jeseň a zima 2018, topánky, oblečenie

Sponzorovanej odkazy:

Je síce sparné leto, ale mnohé značky nezaháľajú a už premýšľajú nad kolekciami šik kúskov pre jeseň a zimu. Nie inak je tomu u športovej značky Puma, ktorá pre tohtoročnú jeseň a zimu utvorila komplot Shantel Martin z Anglicka.

S touto výtvarníčkou spolupracovala Puma už skôr. A to na jar, kedy ich spoločná kolekcia vyvolala veľký záujem. A tak hravosť a nezameniteľná živelná energia renomovanej britskej výtvarníčky Shantell Martin sa premietla aj do novej kolekcie, ktorú značka PUMA chystá pre nadchádzajúcu sezónu jeseň/zima 2018.

Britská umelkyňa, ktorá v súčasnosti býva a tvorí v New Yorku, čerpala všetky svoje nápady a inšpiráciu pri svojich cestách po svete. Shantell Martin svojím originálnym a charakteristickým štýlom do každého kúsku značky PUMA premietla každodenné príbehy obyčajných ľudí, ktoré na svojich zahraničných potulkách stretla. Novú kolekciu tak charakterizujú živšie farby a originálne ilustrácie.

Po debutovej jarnej kolekcii s monotónnou farebnou paletou s prevládajúcimi modrými odtieňmi vyniká druhá kolekcia ilustráciami a nápismi, ktoré sú zmiešané do živého mixu farieb typického pre 90. roky. To všetko v kombinácii s prvotriednymi materiálmi a prepracovanými detailmi v podobe ručne maľovaných línií a tvarov.

Klasické módne kúsky z dielne značky PUMA tak získavajú vďaka hravému zdobeniu punc umeleckého diela. Čo nezostane iste nezabúdané milovníkom noviniek a kolekcií značky Puma aj fanúšikov výtvarníčka Shantell Martin. Street móda je presne to, čo dnes frčí a Puma to vie. So Shantell Martin tak značka vytvorila neošúchanú a originálnu jesenno-zimnú módnu kolekciu.

Hoci sú rôzne farebné a vzorované, napriek tomu (alebo práve preto) možno jednotlivé kúsky krásne kombinovať a pre chladné dni i vrstviť. Máte tak k dobru variabilnú kolekciu kúskov, ktoré znosíte doslova kamkoľvek.

Jesenno zimná kolekcia PUMA x Shantell je v Česku dostupná už od konca júla, a to u niekoľkých predajcov. Konkrétne je to Footshop, Shooos, BRANDS24, Destroy a Bibloo a v auguste ju nájdete aj v e-shope značky Puma .

Zdroj foto: Puma

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári, ostatné, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.