Fashion Arena Prague Outlet obchody v novom

Fashion Arena Prague Outlet obchody v novom

11. augusta 2018, Fashion Arena Prague Outlet, obchody, Odd Molly, Karl Lagerfeld, Lee & Wrangler

Sponzorovanej odkazy:

V outletovom centre Fashion Arena Prague Outlet predstavili v novom svoje obchody žiadané módne značky Odd Molly, Karl Lagerfeld a Lee&Wrangler. Priestory po rekonštrukcii ponúknu zákazníkom príjemné prostredie pre nakupovanie a exkluzívny sortiment tovaru za outletové ceny.

Odd Molly

Švédska módna značka s bohémskym duchom Odd Molly bola založená roku 2002 v Štokholme. Odd Molly prepája vysokú kvalitu materiálu aj spracovania, na ktoré si severania tradične potrpia. Kolekcie sú plné farieb, vzorov s kombináciou prírodných materiálov a ručne vytvorených detailov. Odd Molly by neexistovala bez Molly, dievčatá so skatom v ruke na kalifornskej Venice Beach, ktorej odvaha k odlišnosti, zbaviť sa konvencií a nasledovať vlastné sny udala smer, ktorým sa značka uberá.

obchodík Odd Molly dostal vo Fashion Arena Prague Outletnový kabátobchodík Odd Molly dostal vo Fashion Arena Prague Outletnový kabát

Jej hodnoty odrážajú celý koncept. Prináša ženám pozitívne oznámenia, lásku a odvahu k odlišnosti a ženskosti – odvahu byť sama sebou. Vo Fashion Arena Prague outlet nájdete okrem iného kolekcie inšpirované exotickým svetom pod hladinou mora, modely bohaté na výšivky a potlače so silným príbehom.

značka Odd Molly je rýdzo dámskaznačka Odd Molly je rýdzo dámska

Karl Lagerfeld

Módna ikona Karel Lagerfeld je celosvetovo preslávený svojou snahou po dokonalosti. A jeho estetický podpis spája nadčasovú klasiku s modernou. Je excentrický, kontroverzný, ale predovšetkým originálny. Je ako jeden z najoslavova­nejších módnych návrhárov celosvetovo známy svojim náročným a novátorským prístupom k štýlu.

Karl Lagerfeld obchod vo Fashion Arena OutletKarl Lagerfeld obchod vo Fashion Arena Outlet

Módny dom nesúci meno tohto návrhára odráža jeho vlastnú estetiku prejavenej prostredníctvom kreatívnych a luxusných, ale napriek tomu dostupných modelov a doplnkov. Ďalej hodinky, okuliare, obuv, parfumy, sviečky a módne šperky. Značka Karl Lagerfeld integruje jedinečný prístup k designu s inovatívno digitálnou stratégiou a komplexnou víziou.

kúsky Karla Lagerfelda majú nespochybniteľné črtykúsky Karla Lagerfelda majú nespochybniteľné črty

Lee & Wrangler

Lee je od roku 1889 priekopníkom vo výrobe denimu. Korene značky sú v navrhovaní praktického pracovného oblečenia, ktoré nosili drsní muži z Ameriky. Modrá džínsovina, ktorá vydržala všetko, je hrdým dedičstvom značky Lee. Teraz z nej značka vyrába džínsy, bundy, košele aj polokošele. Ponúka tiež opasky, zimné bundy a celé kolekcie oblečenia. Denim je súčasne tiež dušou Wrangler. Pôvodne bola značka vyvinutá ako výrobca outfitov pre kovboja. Základom boli džínsy, bunda a tričko a oblečenie vynikalo funkčnými detailmi.

nové rúcho má aj obchod Lee & Wranglernové rúcho má aj obchod Lee & Wrangler

Trendy sú prispôsobené modernému vzhľadu, ale kvalita trvá. Oblečenie značky Wrangler sa dá prirovnať ku zvieracím inštinktom – je prírodný, divoký, spontánny tak, ako samé zvieratá. Džínsy sú spracované precízne s dôrazom na detail, ktorý určuje ich kultový štýl. Sú spoľahlivé a nadčasové. Vďaka znovuotvoreniu obchodu Lee & Wrangler vo Fashion Arena Prague Outlet si zákazníci prídu na mimoriadnu ponuku 50% zliav z outletových cien do 19. augusta 2018.

Lee & Wrangler je predovšetkým denimová značkaLee & Wrangler je predovšetkým denimová značka

"Znovuotvorenie týchto značiek vo Fashion Arena Prague Outlet vnímame ako opätovný posun nášho outletového centra do prémiovejšej roviny. Sme presvedčení, že Odd Molly, Karel Lagerfeld aj Lee & Wrangler prinesú zákazníkom možnosť nákupu atraktívnych a originálnych módnych kúskov, ktoré ocenia ako ženy, tak muži. Zároveň značka posilní meno a celkovú prestíž Fashion Arena Prague Outlet ", hovorí Lenka Čapková, riaditeľka Fashion Arena Prague Outlet.

Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.