Show Tezenis ku kolekcii jeseň a zima 2018

Show Tezenis ku kolekcii jeseň a zima 2018

31. júla 2018, kolekcia jeseň a zima Tezenis 2018

Sponzorovanej odkazy:

Bielizeň pre každé telo. Tak uvádzajú producenti Tezenis svoje produkty. Pozrite sa na foto z veľkolepej prehliadkovej show ku kolekcii Tezenis jeseň a zima 2018.

Módne prehliadky značky Tezenis neboli nikdy len obyčajnou módnou prehliadkou. Je to vždy veľká show. Tezenis, v súlade so svojou DNA, vždy ponúkne interaktívne a spektakulárnu podívanú s hudbou.

Inšpirácia a nálada predvádzaných kolekcií bola tentoraz navodená street-klubovou atmosférou a prehliadkovým mólom štylizovaným ako betónový chodník. Scéna mala pôsobiť ako „cool“ klub v newyorskej pivnici, s maxi disco guľou vrhajúcou odlesky na pódium.

Čo ste mohli vidieť?

  • V prvom rade na módnej prehliadke Tezenis nikdy nechýbajú mená z talianskej hudobnej scény: Emma, Annalisa, Levante, Francesca Michielin a ďalšie slávne osobnosti a generácie mileniálu
  • Sociálne siete a internet zostávajú jednou z hlavných domén značky, takže medzi hosťami nájdeme bloggerov a bloggerky, múzy, YouTuber a influencery, vrátane takých mien ako Valentina Ferragni a Giulia de Lellis.
  • Hostia sa mohli tešiť aj na prekvapenie v podobe DJ setu a jedného veľmi slávneho hosťa a to rovno Paris Hilton.
  • Krásne kúsky z jesenno zimnej kolekcie spodnej bielizne na móle.
  • Bol to nezabudnuteľný zážitok, módna prehliadka a bombastická šou.

Aká je kolekcia Tezenis na jeseň a zimu tohto roku?

Najnovšia kolekcia značky Tezenis pre sezónu jeseň/zima 2018 je inšpirovaná diverzitou kultúr, s farebnou paletou, ktorá potvrdzuje kozmopolitný charakter značky. V prvej časti sezóny je prevažujúcim trendom návrat ku starodávnym kultúrnym tradíciám, sú strihy, ktoré „objímajú“ telo, ľahkými materiálmi, čipkou a kvetinovou výšivkou v ľahko folklórnom štýle, priehľadnými panelmi a neutrálnymi farbami.

Mäkšie, viac prirodzené tvary uznáva aj rad „neviditeľnej“ bielizne INVISIBLE UNDERWEAR. Vaše krivky sú priznané a nedostatky sa stávajú jedinečnými prvkami vášho tela, ktoré je vo svojej prirodzenej podobe originálom. Je tu v hojnej miere viditeľná čierna, čo je „temná tvár zvodnosti“ vo vintage trende šesťdesiatych rokov minulého storočia. Postupne sa presúvame k barokovým tvarom prefiltrovaným cez digitálny svet v prevažne tmavých farbách.

Opulentná čipka, inovatívne materiály, metalické efekty a výšivka lesklým lurexovým vláknom pre efekt kože mimozemskej bytosti. Tradičná čipka je kombinovaná s inovatívnymi technikami pre futuristický, ale stále sexi vzhľad. Čipkované podprsenky športového strihu s kvetinovými výšivkami sú typickým zástupcom tohto trendu. V najnovšej kolekcii sa stretávajú tiež kvetinové vzory s výšivkou. A ženskosť sa nevyhýba ani športovejším strihom.

Pohodlné materiály dávajú vyniknúť jedinečnému tvaru tela. Je to kolekcia pre všetkých, okorenená štipkou streetového štýlu.

Zdroj foto: Tezenis

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, ostatné, spodná bielizeň a značky a značkové oblečenie.