90 sekúnd a dosť: s Foreo UFO

90 sekúnd a dosť: s Foreo UFO

30. júla 2018, Foreo Ufo, Foreo, starostlivosti o pleť, krása, Ufo mini

Sponzorovanej odkazy:

Na prvý pohľad sa to môže zdať ako sci-fi príbeh. Namiesto bežnej návštevy kozmetického salónu, kde strávite viac ako hodinu, vám miesto toho bude stačiť na rovnaké ošetrenie pleti iba 90 sekúnd. A to vďaka prístroju Foreo UFO mini, ktorý je skladnejší a dostupnejší verzií pôvodného produktu Foreo UFO. Táto značka pochádzajúca zo Švédska svojimi prelomovými technológiami neustále udivuje svet a jej najnovšia novinka, ktorá práve pristála na slovenský trh, nie je výnimkou.

Profesionálna starostlivosť behom chvíľky

Starostlivosť o pleť nebola nikdy jednoduchšia. Už žiadne čakanie, objednávanie a trávenie drahocenného času v kozmetických salónoch. Rovnaké ošetrenie teraz zvládnete aj doma a to úplne sama. Prístroj Foreo UFO mini v sebe spája päť technológií, vďaka ktorým je krása na dosah ruky. Vďaka zahrievacej termoterapii sú uvoľňované upchaté póry a jemná masáž s T-Sonic pulzácií potom zaisťuje, že sa aktívne látky z masky lepšie vstrebávajú do pleti. Prístroj ponúka aj ošetrenie pomocou LED svetla, ktoré pomáha mazať známky starnutia a zároveň podporuje produkciu kolagénu. O rozjasnenie unavenej pleti a vyrovnanie jej tónu sa stará zelené svetlo, zatiaľ čo to modré zabezpečí, aby vašu tvár netrápilo akné, a pomáha tiež k správnej cirkulácii krvi.

Ošetrenie pomocou aplikácie

Prvý model UFO sa na trhu predstavil už v januári tohto roku a už si stihol získať obľubu po celom svete. Aj preto je tu táto nová kompaktnejšia a cenovo priaznivejšie verzia, ktorá sa skvele hodí tiež napríklad na cesty. Rovnako ako pôvodný model možno aj Foreo UFO mini spárovať s mobilnou aplikáciou, vďaka ktorej tak môžete prístroj naprogramovať podľa toho, akú aktívnu masku práve pre domáce ošetrenie zvolíte. Po použití ho možno bez problémov nabiť pomocou USB a určite sa nemusíte obávať, že by sa do neho pri používaní či čistení dostala voda – je totiž 100% vode odolný. Ako bonus si navyše môžete vybrať z troch vydarených farebných variantov – fuchsiovej, mätovej a perlovo ružovej.

Foto: Foreo

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.