Leto á la Diane Kruger: Selected by Diane Kruger

Leto á la Diane Kruger: Selected by Diane Kruger

24. júla 2018, H & M

Sponzorovanej odkazy:

Krásna a slávna herečka Diane Kruger predstavila novú kolekciu vo výbere pre letnú módu v H & M. Tešiť sa môžete na naozaj letné kúsky do vašich šatníkov, ktoré sú už od pohľadu z veľmi pohodlného materiálu. Samozrejmosťou je to, že si značka ako vždy drží krok spolu s tohtoročnými hitmi letnej módy a tieto prvky potom zapájajú do kolekcie s Diane Kruger.

Čo je nové v H & M?

Áno, H & M vytvorilo novú letnú kolekciu v spolupráci s nádhernou herečkou ** Diane Kruger **. Tá si vo vybraných modeloch zapózovala tiež pred objektívom, aby tieto kúsky predstavila reálne. Jedná sa o rôzne topy, šortky, ale aj o kimoná či letné klobúky.

Leto, vlnky a volány

Pre tohtoročné leto sú typické topy a tričká s volánmi a podberanými vlnkami. Často sa potom jedná o tričká so strihom „spadnutých ramien“. To tiež môžete očakávať v kolekcii s Diane Kruger. Tričká sú vzdušné a ľahké, z bavlny, takže sa nemusíte obávať ani horúcich letných dní.

Pruhy a prúžky

Krásny a elegantný variant vrchného dielu oblečenia potom predstavuje košeľa s dlhým rukávom a golierom. Jej svetlo modrý vzhľad a motív jemných prúžkov priamo navodzuje letnú atmosféru. Je vhodná ako pre voľné chvíľky, tak do kancelárie. Košeľa je z ľahučkého materiálu a príjemne „chladí“ na tele.

Tešiť sa môžete aj na voľné pruhované nohavice, v čierno-bielom prevedení. Nohavice svojím vzhľadom trochu pripomínajú francúzsky štýl. Sú praktické a priedušné a určite ich oceníte pre letné večery, ktoré sú teplé, ale pritom o trochu chladnejšie, než letné dni.

Kimono a vzory

Inšpiráciou tohtoročného leta sa stali ** kimoná a rôzne kvetinové vzory **. Presne na takéto krásne kimoná sa teraz môžete tešiť tiež v H & M. Kimono sa hodí nosiť na plavky, zaviazané k legínam, alebo rozopnuté, ako letný ľahučký svetrík. Kimoná z kolekcie H & MKA nesú motívy kvetov a skôr orientálnych vzorov. Dostanete ich v kratšej aj dlhšej variante. Niektoré sú tiež takmer priesvitné a naozaj ľahučké. Pri výbere teda záleží hlavne na tom, akým spôsobom ho budete chcieť nosiť.

Šortky sú „IN“

Posledným hitom, ktorý si predstavíme, sú šortky z H & M. Tento rok sa nosia kraťasy skôr voľnejšieho štýlu a s vysokým pásom. Okolo pása potom obvykle príde nejaká stuha a niektoré z kraťasov majú tiež veľké vrecká. Šortky sú riešené tak, aby neobopínali stehná, ale boli okolo nich voľnejšieho strihu. Pôsobia teda opäť veľmi ľahko a vzdušne, ako celá táto kolekcia. Zvoliť môžete klasické, jednofarebné – napríklad čierne, biele, modré, alebo si vybrať kraťasy s rôznymi geometrickými motívmi, či s opäť trendy prúžkami.

Zdroj: H & M.com

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, módni návrhári a značky a značkové oblečenie.