Levi‘s® a Jordan opäť spolu

Levi‘s® a Jordan opäť spolu

25. júla 2018, Levi‘s®, Jordan, tenisky, bundy, denim, logo, obojstranné

Sponzorovanej odkazy:

Dve kultové ikony v oblastiach športu a štýlu zase a opäť spolupracujú a prepájajú svoje dva jedinečné produkty Air Jordan s klasickým prémiovým denimom Levi's®.

Obe ikony vo svojom svete mnoho znamenajú. A teraz sa prelínajú a pretvárajú svoje korene tak, že starostlivo dávkujú DNA a dedičstvo oboch značiek.

V novej nevšednej kolekcii nájdete netradičné farebné varianty tenisiek Air Jordan IV a super obojstranných džísok Levi's® x Jordan. Ide o štyri šik kúsky z čierneho a bieleho denimu, pričom novinkou je rozšírená ponuka, aby zapojili aj dámske a detské veľkosti.

Levi's® x Air Jordan IV, to je čierny a biely denim. Prináša vám neobvyklú kombináciu klasického majstrovstva remeselného spracovania Levi's® a legendárneho tvaru tenisiek Jordan IV.

Kultová levisovská nášivka „Two Horse“ je prepojená s logom Jumpman a umiestnená na jazyku a visačke. Ďalšie detaily nájdete na podrážke, majú zlaté prešívanie, šnúrky vo farbe aj klasický levisovský štítok Red Tab.

Obojstranné džísky Levi's® x Jordan prepájajú kvalitu a dizajn originálne džísky a detaily kolekcií Flights. Je vyrobená z najkvalitnejšieho denimu z tkáčovne Cone Mills a podšitá pokrčeným taftom z klasického jordanovského športového oblečenia.

Džísky sa zapínajú na tmavé medené gombíky, majú kontrastný golier aj časť rukáva a na chrbte reliéfne logo Flight. Keď ju obrátite naopak, získate taftovú bundu s golierom zdobeným denimom a na chrbte s logom Jumpman Flight.

Nová kolekcia je v predaji od 30. júna 2018, skúsite niektorý kúsok?

Zdroj foto: Levi's®

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, pánske oblečenie a značky a značkové oblečenie.