Aj Fashion Arena Prague Outlet oslavuje 115. výročie založenia Harley-Davidson

Aj Fashion Arena Prague Outlet oslavuje 115. výročie založenia Harley-Davidson

1. júla 2018, Harley-Davidson, 115. výročie, Fashion Arena Prague Outlet, motorky, móda

Sponzorovanej odkazy:

Značka Harley-Davidson oslávi 115. výročie od svojho vzniku. Proti predchádzajúcim rokom, kedy sa konalo niekoľko súbežných akcií v rôznych mestách a krajinách po celom svete sa značka tento rok rozhodla oslavy koncentrovať len do dvoch miest.

Prvým je už tradičné mesto Milwaukee v štáte Wisconsin v USA, kde značka vznikla, druhým centrom bude pre tento rok Praha. V dňoch 5. – 8. 7. 2018 sa tak môžete po celej Prahe stretávať so stovkami motocyklov.

Hlavné dejisko a sprievodný program

  • hlavným dejiskom bude Holešovické výstavisko
  • sprievodný program sa bude konať ale aj inde, napríklad vo Fashion Arena Prague Outlet
Fashion Area Prague OutletFashion Area Prague Outlet
  • oslavy odštartujú už 4. 7. 2018 večer na letisku v pražských Letňanoch, a to koncertom skupiny Rolling Stones
  • súčasťou programu v ďalších dňoch bude napríklad spanilá jazda Prahou
  • a tiež sa koná najväčšia výstava motoriek tejto značky v Európe, na ktorej bude viac ako 150 veteránov a 40 nových modelov z limitovanej série 115 rokov

Kvantá milovníkov jednej stopy

Počas štyroch dní by na Holešovické výstavisko malo doraziť až 200 000 návštev­níkov z celého sveta. Svoju účasť potvrdili motorkári z krajín ako Japonsko, Austrália či Brazília.

Najstaršia je z Česka

Prekvapivým faktom, ktorý pravdepodobne hral aj úlohu pri výbere miesta konania európskej akcie je, že český Harley-Davidson Club Praha je najstarším klubom na svete – vznikol už 25. 2. 1928. Akcia nezabudne ani ďalšie významné výročia ako storočné výročie Českej republiky, 90 rokov Harley-Davidson Clubu Praha či 35 rokov Harley Owners Group.

S takto významnou akciou je spojený aj bohatý sprievodný program. "Vzhľadom k tomu, že ide o jednu z najväčších spoločenských akcií v Prahe a jednu z najväčších motorkárskych podujatí na svete, rozhodli sme sa motorkárskym návštevníkom pripraviť špeciálny program a zaujímavé ponuky. Každý účastník, ktorý bude mať oficiálny náramok akcie Harley-Davidson bude môcť využiť VIP Lounge, vo vybraných obchodoch získa 10% zľavu a po celú dobu trvania budú pre motorkárov vyhradené špeciálne parkovacie miesta, "hovorí Lenka Čapková, riaditeľka centra Fashion Arena Prague Outlet.

Zdroj foto: Fashion Arena Prague Outlet

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Pavla Jelínková. Článok nájdete v kategórii dámske oblečenie, kabelky a tašky, módni návrhári, ostatné, pánske oblečenie, topánky, obuv a značky a značkové oblečenie.