Dermacol má agenta: ale len pre mužov

Dermacol má agenta: ale len pre mužov

10. júna 2018, Dermacol, Dermacol pre mužov, kozmetika, pánska kozmetika, sprchový gél, olej na fúzy

Sponzorovanej odkazy:

Sto rokov svojho pôsobenia oslávila česká značka Dermacol netradične a neočakávane – uviedla vôbec prvýkrát rad pre mužov. Nesie názov Men Agent a sprevádza ju aj zaujímavá kampaň spojená s videoklipom a piesňou. A pretože značka vždy bola československým počinom, sú aj protagonisti kampane práve z týchto dvoch krajín.

Dermacol pre mužov

Celá kampaň na uvedenie nového radu, ktorá obsahuje hneď 20 produktov, hrá československými farbami, a to takmer doslova. „Slovenská kapela No Name, slovenská speváčka Kristina Peláková a český herec, spevák a moderátor David Gránský spievajú a spoločne s českými tanečnicami tancujú prvú československú pieseň Dermacol pre mužov,“ hovorí riaditeľka Dermacol Věra Komárová a dodáva: „9 mužov a 8 žien sa spojilo vo farbách československej vlajky v tanečnom kabarete, aby oznámili príchod nového radu pre mužov. Originálna pieseň od No Name, svalnatí Dream Men Show a sprchový gél Sexy Sixpack pre každého, kto sa nechce nudiť. “

Kov, alebo drevo?

Kompletný rad pre mužov Men Agent dáva mužom na výber z dvoch designov a vôní. Inšpiráciou pre prvý z nich je kov a podľa Dermacolu sa viac hodí ku športovo založeným mužom. Druhým variantom je drevo, ktoré zase lepšie sadne k milovníkom klasiky. Oba varianty majú aj rozdielne parfumácie a názvy produktov potom pomáhajú priblížiť, pre ktorú z nich sa rozhodnúť podľa svojho zamerania. Ste skôr gentleman, športovec, alebo sa radíte k hipsterom? Pánska kozmetika Dermacol pre vás má ten správny produkt!

Olej pre bradáčov aj pleťový krém

Nový pánsky rad Dermacol obsahuje všetko, čo muži k svojej kozmetickej rutine môžu potrebovať. Okrem klasických produktov, akými sú dezodoranty či antiperspiranty, ponúka sprchový gél 3v1 aj 5v1, vody po holení, alebo pleťové krémy v dvoch variantoch. Jedným z najzaujímavejších produktov je potom olej na fúzy, ktorý je určený ako pre niekoľkodňové strnisko, tak aj pre poriadnu bradu. Fúzy krásne prevonia, nabalzamuje a tiež pomáha pri ich rozčesávaní. Využitie ale nájde aj inde – hodí sa aj ako starostlivosť o plešinu!

Foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.