Mať jeho kúsok uschovaný v šperku

Mať jeho kúsok uschovaný v šperku

3. júna 2018, šperky, netradičné šperky, With U

Sponzorovanej odkazy:

V dnešnej kozmopolitnej dobe, keď cestujeme čím ďalej viac, nám tiež čím ďalej viac môžu chýbať naši blízki. Áno, moderná technika síce zvláda veľa vecí, ale možno nám chýba niečo fyzické. A práve s touto myšlienkou sa pohráva značka WITH U, ktorá prišla s niečím originálnym a ambicióznym – predstavuje šperky s odtlačkami prstov či s vlasmi zaliatymi v živici!

Šperky s kúskom citu

Akokoľvek to môže znieť zvláštne, má v sebe zaujímavý počin veľký kus logiky. „Vzniku spoločnosti predchádzala spoločná myšlienka ako nahradiť prítomnosť svojich blízkych, keď nemôžeme byť práve spolu. A to vyjadruje aj názov značky – WITH U, "približuje celý koncept PR manažérka spoločnosti Petra Frantová a dodáva:“ V dnešnej pretechnizovanej dobe je síce možné mať o človeku uložené takmer akákoľvek osobné dáta, fotografie, videá a podobne. Ale mať doslova „kus "druhého neustále pri sebe, je podľa nášho názoru neporovnateľne osobnejším zážitkom.“ A práve tak vznikli šperky s vlasmi zaliatymi živicou, ale aj luxusné solitéry s osobným diamantom.

Odtlačok prstov alebo vlas?

Je len na vás, aký kúsok blízkej osoby si prajete do šperku premietnuť. Ako asi tušíte, výroba nie je úplne jednoduchá a má niekoľko fáz. Odtlačok prsta je napríklad zosnímaný na vankúšik, aby mohol byť následne digitalizovaný do 2D línie a gravírovaním prenesený do šperku. Pri vlasoch zaliatych do živice si potom môžete zvoliť farbu živice podľa vlastného želania. Výnimočnosť solitéru potom predstavuje diamant, ktorý je stvorený z uhlíka vzniknutého zo zákazníkovej vlasovej striže. O jeho výrobu sa navyše stará český klenotník spolu so spoločnosťou Heart in Diamond, ktorá je svetovým lídrom tohto trhu. Ak vás šperky zaujali, ale máte obavu, že si ich nebudete môcť dovoliť, určite nie je nutné zúfať. Základnú verziu totiž môžete získať už od 50 € a cena sa zvyšuje podľa toho, ako náročný zákazník je. Šperky s kusom milovanej osoby si tak môže zaobstarať každý a navždy tak uchovať napríklad prvé vlásky svojho bábätka alebo odtlačok jeho prsta.

Foto: WITH U

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii šperky a hodinky.