Páni pozor, chceli by ste ananásové topánky? S Boss nič nemožné!

Páni pozor, chceli by ste ananásové topánky? S Boss nič nemožné!

23. mája 2018, BOSS Menswear, Boss, Hugo Boss, obuv, pánska obuv, pánske topánky, udržateľnosť

Sponzorovanej odkazy:

Témy udržateľnosti teraz rezonujú naprieč najrôznejšími odvetviami a nevyhýbajú sa im ani tie najprestížnejšie značky. Predháňajú sa v inováciách aj v použití netradičných materiálov. So zaujímavým počinom teraz prichádza značka BOSS Menswear, ktorá predstavuje pánsku obuv z materiálu Piñatex®. Čím je materiál zvláštny? Je rýdzo prírodný a vyrobený z vlákien z ananásových listov. Obujete si ananásové topánky aj vy?

Udržateľná obuv Boss

Materiál Piñatex® je výsledkom úsilia, kedy sa tvorcovia značky snažia ako zaradiť do ponuky svojich produktov zaujímavé inovácie, tak aj navrhnúť, vyrobiť a predávať výrobky čo najekologickejším spôsobom. Ananásové listy sú na to ideálnou príležitosťou. Sú vlastne vedľajším produktom existujúceho poľnohospodárstva a nie je tak potrebné rozširovať zdroje a pestovať viac rastlín. Zároveň tak poskytujú poľnohospodárskej komunite dodatočné príjmy.

Štýlový a elegantný dizajn

Ak čakáte, že použitie prírodného materiálu bude na topánkach poznať, najskôr budete prekvapení. Topánky z vlákien z ananásových listov totiž dokonale kopírujú klasický štýl značky Hugo Boss a bezchybne tak dopĺňajú ostatné kúsky z novej kolekcie. Vynikajú ležérnym, ľahko elegantným štýlom, ktorý sa bude hodiť ako k rifliam, či chinos nohaviciam, tak i k saku a košeliam.

Vo farbách prírody

Aby sa použitie udržateľných materiálov podčiarklo ešte viac, sú topánky farbené čisto prírodnými rastlinnými farbivami. Podrážky topánok sú vyrobené z materiálu TPU, teda termoplastického polyuretánu, čo je materiál často nazývaný ako materiál najnovšej generácie. V kombinácii s ním sú tak topánky 100% vegánske a znamenajú pre našu planétu naozaj minimálny dopad. Pri tom všetkom si zachovávajú skvelý vzhľad, ktorý jednoducho budete chcieť nosiť. Ak sa rozhodnete si túto nevšednú obuv zaobstarať, budete mať na výber zo štyroch farebných variantov – tmavo modrej, čiernej, hnedej a béžovej. Topánky sú samozrejme dodávané v biologicky odbúrateľnej krabičke vyrobenej z vlákien a zakúpiť si ich môžete ako v obchodoch značky, tak aj na ich internetových stránkach.

Foto: Hugo Boss

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Jana Krajčová. Článok nájdete v kategórii topánky, obuv.