Vo víre vôní a líčenia

Vo víre vôní a líčenia

22. mája 2018, kozmetické novinky, Shiseido, Alaia, Juicy Couture, John Varvatos, linky, tiene, maskara, vôňa

Sponzorovanej odkazy:

Už tradične prichádza kozmetická značka Shiseido s ďalším balíčkom noviniek. Môžete sa tešiť na očné linky, ďalej na očné tiene rôznych farieb, novú riasenku, či na ďalšiu krásnu vôňu, ktorá vás očarí. Shiseido tak opäť nesklamalo a pre ďalšiu sezónu pripravilo všetko, čo má každá žena vždy po ruke vo svojej kabelke.

Čo z týchto výrobkov bude práve pre vás tým „must have“? Všetky tieto výrobky tentoraz načerpali inšpiráciu v ďalekej japonskej kultúre.

rad očných liniek Inkstroke eyelinerrad očných liniek Inkstroke eyeliner

Linky na oči pre každú kočku

To, že sú očné linky obľúbené u mnohých žien, je nevyvrátiteľným faktom. Možno aj z týchto dôvodov prináša značka Shiseido nové linky, ktoré si obľúbite. Ide o absolútnu novinku, keďže rad očných liniek Inkstroke eyeliner je inšpirovaná japonským umením – kaligrafiou. Očné linky sú totiž gélové, čo je absolútnou novinkou u tohto produktu! V kaligrafii ide o harmóniu, presné ťahy, disciplínu, ale aj o pôvab a krásu. Tento rad gélových liniek vzdáva hold japonskému umeniu a ponúka tak ultra-presné použitie, hladkú textúru a hlboké farebné tóny. Linky majú mäkkú a krémovú textúru, ponúka nový vývoj farieb, ktoré ladia takmer ku každej farbe očí, sú dlhotrvajúce a nerozmazávajú sa (odolné proti potu, vlhku a mazu) a nakoniec sú dermatologicky testované a nie sú parfumované. Tiež ich balenie je praktické na cesty, s uzatvárateľnou kefkou. Odporúčaná cena 42 €.

očné tiene Paperlightočné tiene Paperlight

Ako japonský papier washi

Ďalším produktom sú matné a priesvitné, krémové očné tiene s názvom Paperlight. Názov pochádza zo zdroja inšpirácie pre túto sériu – z japonského papiera washi. Očné tiene totiž pracujú na rovnakom princípe, ako papier washi. Paperlight Cream Eye Colour sú jemné a matné, môžu byť až priesvitné, avšak záleží na tom, koľko vrstiev nanesiete a akú intenzitu farby požadujete. Rovnakú priesvitnosť, ktorá vychádza z vrstvenia morušových vlákien, má japonský papier. Vďaka tomu potom získava teplo okolitého sveta, rovnako ako tieto tiene. Paperlight Cream Eye Colour majú matný, napriek tomu priesvitný povrch s jemnou štruktúrou svetla, jasné farby, jemnú a pružnú štruktúru (dobre priľnú k pokožke a nevytvárajú tzv. „záhyby“ na viečku) a dlhotrvajúci efekt. Sú dermatologicky testované a neparfumované. Odporúčaná cena je 32 €.

panoramatická riasenka Full Lash Multi-Dimension Mascarapanoramatická riasenka Full Lash Multi-Dimension Mascara

Panoramatická riasenka

A nakoniec je tu z balíčka líčidiel Shiseido panoramatická riasenka Full Lash Multi-Dimension Mascara. Riasenku dostanete v hnedej a čiernej farbe a prináša nový multi-dimenziálny efekt. Vosk je formulovaný tak, aby prinášal dlhotrvajúcu siluetu rias a značka Shiseido využíva tiež ľahký práškový vzorec, vytvárajúci objem rias. Naviac má riasenka tvarovateľnú kefku na riasy – táto panoramatická kefka rotuje o 360 ° a ohýba sa až do 30 ° uhla. Vďaka tomu dosiahnete absolútne skvelého efektu a nanesiete riasenku rovnomerne na všetky riasy. Odporúčaná cena je 28 €.

Pre ňu – Alaia NudePre ňu – Alaia Nude

Vôňa jarných dní

A nesmú chýbať ani novinky v oblasti parfumov. Jedná sa o tri parfumy – pre ňu, pre neho a pre slečny. Pre ňu – Alaia Nude, odporúčaná cena: 105 € / 50 ml.

  • Vôňa sedí, ako šaty ušité na mieru. Vzdáva tak česť módnemu návrhárovi, ktorý už nie je medzi nami.
  • Tóny dreva, hlavne cédra a santalového dreva.
  • Pocítite tiež teplú fazuľu tonka, svieži cardamon a kvety pomaranča.

Pre neho – John Varvatos Artisan Pure, odporúčaná cena: 63 € / 75 ml.

  • Zmes citrusov, čerstvých bylín a arómu vyhriateho dreva z Mexika vytvára chladnú, sviežu a elegantnú pánsku vôňu.
Pre neho – John Varvatos Artisan PurePre neho – John Varvatos Artisan Pure

Pre slečny – Juicy Couture Viva La Juicy Soirée, odporúčaná cena: 70 € / 50ml.

  • Jedná sa o hravú a exotickú vôňu, vďaka tónom ružového kiwi.
  • Bola vytvorená pre odvážne mladé dievčatá, ktoré pomocou ovocných tónov a kvetinových teplých tónov, chcú objavovať tajomstvá a túžia po slobode a nespútanosti.
Pre slečny – Juicy Couture Viva La Juicy SoiréePre slečny – Juicy Couture Viva La Juicy Soirée

Zdroj foto: Shiseido

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.