Vystúpte z davu s Magnetic Metal

Vystúpte z davu s Magnetic Metal

21. mája 2018, Dermacol, metalické líčidlá, česká značka, rad Magnetic Metal

Sponzorovanej odkazy:

Rýdzo česká značka Dermacol prichádza s limitovanou edíciou kozmetickej rady Magnetic Metal, ktorá sa riadi podľa svetových trendov. Hoci sa jedná o rad, ktorý prináša tzv. Glamour look s nádychom metalických odtieňov, nie je určený len pre večerné líčenie. Práve naopak! Magnetické metalové farby sa nosia nielen ako večerné tiene pre oči, ale trendom sú tiež výrazné pery, pokojne aj za bieleho dňa.

Česká značka Dermacol vniesla aj na náš trh módny trend metalických farieb na líčenie, pomocou limitovanej edície Magnetic Metal. Tá prináša kajalové ceruzky na oči, tekuté rúže a očné tiene. Predstavíme vám jednotlivé zložky tejto kolekcie, ktoré rozhodne patria do tzv. Must have. Bez ohľadu na to, že je už po plesovej sezóne. Metalické odtiene budú trendom aj pre svieže jarné dni a horúce letné večery tohto roka.

Mačací look vďaka ceruzke na oči

Kajalové ceruzky na oči sa vyrábajú v mnohých odtieňoch. Čo tak ale v metalicky lesknúcich sa farbách? Tešiť sa môžete celkom na 4 odtiene, medzi ktorými nájdete napríklad aj zlatú farbu. Kolekciu kajalových ceruziek na oči nájdete pod názvom Metallic Eyeliner Magnetic na stránkach Dermacolu. S metalickou ceruzkou na oči váš pohľad nadobudne úplne iných rozmerov. Ceruzku na oči kúpite za 5 €.

Pery ako magnet pre mužov

Vďaka tejto limitovanej sérii kozmetiky sa môžu stať aj vaše pery doslova magnetom. Dermacol pre túto sériu pripravil špeciálne tekuté rúže v metalických odtieňoch pod názvom Metallic Lips. Vaše pery sa tak dočkajú hneď 4 metalických odtieňov, vhodných na denné aj večerné nosenie. Tekutý rúž kúpite za 8 €.

Tieňujeme!

A nakoniec najväčší darček z radu Magnetic Metal – očné tiene. Čaká na vás hneď 10 odtieňov metalicky lesknúcich sa tieňov na oči. Môžete si teda vybrať svoju obľúbenú farbu, či už je to čierna, zlatá či ružová, ktorá však bude na vašich viečkach vytvárať metalicky kovový nádych. Ku tieňom sa skvele hodí použiť aj niektorú z kajalových ceruziek či klasické čierne linky, pre lepší efekt z dôrazného pohľadu. Očné tiene kúpite za 3 €.

Zdroj foto: Dermacol

Sponzorovanej odkazy:

Autorom článku je Lucie Holásková. Článok nájdete v kategórii parfémy a kozmetika.